מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי אמי בסבל נוראי.11/10/2012
שלום דוקטור
1 מה המינון המקביל ל- 5 מג אוקסיקוד , שעוברים למדבקת בוטרנס,
אמא שלי קבלה בוטרנס 10מקג , ואין שום השפעה על הכאב,
איזה מדבקה תוריד מינון כזה,אם בכלל
כי יש הורדה מינימלית בכול מדבקה, לעומת אוקסיקוד, שכול החומר משתחרר בבד אחד,
אבל כמובן סירופ לא מתאים כול כך לאימי שכול הזמן בכאבים, וצריך השפעה רציפה של המורפיום לדם
2 במידה והחולה סובל מכאבים כולל דלקות ,ואסור לו בגלל הכליות ,לקחת כדורים נגד דלקות , לכן לוקחת טיפול רק לכאב ,
האם זה נכון לפי מה שאני רואה ,שיש כאב כרוני בלי הדלקת ניתן לתת מינון יותר קטן של מורפיום , אבל שיש בנוסף דלקת ונפיחות ,צרין מינון הרבה יותר גדול,
למשל ברגלים דופקת אותם בריצפה מרוב הכאב והדלקת שם
תוך כמה זמן דלקת עוברת לבד , כי זה לא הפעם הראשונה שיש לה דלקת
שעובר בלי טיפול ,אבל כמה זמן זה לוקח.
3 זה מתסכל אותי שמינון נמוך של מורפיום עושה חולשה קשה ביותר לאמי
וכתוצאה מכך גם חולשה בהליכה ובחשיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אמי בסבל נוראי - תגובה
ד``ר זאב קריסטל12/10/2012שלום
לא ברור לי ממה אימך סובלת. לפי האיבחון ניתן לענות לגבי הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)