מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן שנמשכים למעלה מ-2 שניםבקר צביה14/10/2012
שלום רב,
אני פונה אליכם בשם בתי, בתי בת 32 , לבתי יש כאבי בטן עזים ביותר, מלווים לפעמים בבחילות והקאות, נעשו לה כל הבדיקות, אולטרסאונד בטן וגניקולוגי
וכן סי.טי על הבטן וכל האברים, התשובות תקינות ולא מראות על שום ממצא,
כמו כן נעשו לה בדיקות של גסטרו ונשללו גם אליקובקטר ואולקוס, בתקופה מסויימת
ראו גסטריטיס ובבדיקה לאחר כשנה גם זה לא נצפה.
לבתי יש שנט לאחר ניתוחי ציסטות עכבישיות, בסיטי בטן השנט נראה תקין ומוליך
את הנוזלים לאזור הצפק.
במרפאת כאב עשו לה בלוק באזור הכנסת השנט בבטן והכאב הוחלש למשך כ-10
שעות, בעקבות זאת, היא עברה ניתוח לפני כחודשיים עם השערה שאולי יש עצב
לכוד באזור הניתוח בבטן, גם אחרי הסרת הצלקת הפנימית בניתוח הכאב לא חלף
כך שמובן שלא זו הבעיה.
אנחנו אובדי עצות והיא סובלת מכאבים חזקים מאד, שמלוווים גם בחוסר תיאבון כשהטענה שלה שאחרי אוכל הכאבים מחריפים.
אנא, תנו לנו השערה מה זה יכול להיות ולאן עלינו לפנות.
לדברי בתי היא מואסת בחיים כי אינה יכולה לסבול יותר מכאבים חזקים ולא מוסברים.
היא טופלה גם בכדורי סימבלטה וגם זה לא עזר.
אנא, תשובתכם המהירה.
בתודה ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
בקר צביה23/10/2012מדוע לא עונים לי? אני מבקשת התייחסות גם אם אין לכם תשובה קונקרטית.
אולי תתנו לי כיוון לאן עלי לפנות, אולי למרפאת כאב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן שנמשכים למעלה מ-2 שנים - תגובה
ד``ר זאב קריסטל13/11/2012שלום
הוספת תרופות ממשפחת האופיאטים כמו מדבקות בוטרנס או פנטה, יכולים להקל. כך גם ניתן לנסות קנביס רפואי, כמו כן ניתן לעזור לביתך על ידי טיפול באלקטרודה אפידוראלית לגרויי חוט השידרהץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)