שאלה בנוגע להתמכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להתמכרות
    לינור
    22/10/2012

שלום רב,

כתינוקת בת פחות מגיל שנתיים סבלתי מכאבי אוזניים מאוד חזקים, סבלתי מדלקות אוזניים ואף בוצע ניתוח כפתורים עקב הדלקות. מה שהייתי רוצה לדעת הוא האם יש קשר בין העובדה שלקח זמן ממושך להורים שלי להבין שלא מדובר ב"בכי רגיל" (לפי מיטב ידעתי רק לאחר מספר חודשים אובחנתי בבית החולים ואז גם עברתי את אותו ניתוח) לבין זה שאני ממשיכה עד היום לחוש תחושת כאב או יותר נכון תחושה של כעס או זעם שהוא פנימי ומתורגם בהתמכרויות שונות לאורך השנים, למרות שאין סיבה ממשית ופיזית לכך מבחינת הכאב באוזניים שחוויתי כילדה והיום כבר לא. האם יש קשר לתחושת הכאב שהייתה בגיל כל כך מוקדם לכאב הזה העכשוי? ואם כן האם יש קשר ישיר להתמכרויות מסויימות? האם זה מצב שכיח לפי מה שתיארתי? כמו כן מה אפשר לעשות במצב כזה?
    אודה על התשובות.
    לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע להתמכרות

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע להתמכרות - תגובה

ד''ר תמר ישר
    22/10/2012

לינור
    ניראה לי שעל השאלות שאת שואלת יענה יותר במיקצועיות פסיכולוג!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

לינור
    22/10/2012

תוכלי בבקשה להפנות אותי לפורום המתאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי להפנות אותי לפורום מתאים?

לינור
    22/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו