כדורי קטדולון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי קטדולון
    מיכל
    01/11/2012

שלום רב אני סובלת מכאב עיצבי בגב תחתון עם הקרנה לעכוז מטופלת כיום בטרמדקס 0d200 וליריקה 150 שההקלה מהם היא מיזערית. שמעתי שיש תרופה חדשה נגד כאב המטפלת גם בכאב עצבי .מה ידוע על התרופה הזו ?

אודה לכם על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי קטדולון

הוספת תגובה

• כדורי קטדולון - תגובה

ד''ר תמר ישר
    07/11/2012

תרופה מצויינת
    בקשי מהרופא להתחיל ב100-200מג בשעות הערב
    ד״ר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קתדלון

מירב
    15/02/2013

שלום, אני סובלת במשך שנתיים מכאב 24 שעות ביממה, בלסת תחתונה שמקרין לגרון ולחניכיים. עדיין לא מצאו את הגורם. שום תרופה שלקחתי עד כה לא עזרה למעט אסיוול. כיוון שלאסיוול יש גם אפקט של הרפיית שרירים אז נתנו לי במרפאת כאב כדורי קתדלון 400 בשילוב עם ליריקה 150 (לוקחת כבור 3 חודשים ללא השפעה).השאלה שלי היא : אני לוקחת כבר יומיים את כדורי הקתדלון 400 מ"ג בלילה ועד כה אין שום השפעה. האם ההשפעה אמורה להיות מיידית או שזה עניין של עוד קצת זמן ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו