בהמשך לתשובתך ל"בעייה מורכבת"מה2.3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתשובתך ל"בעייה מורכבת"מה2.3
    אמיר
    03/03/2008

בהמשך לתשובתך ל שאלה שלי תחת הכותרת "בעייה מורכבת" מה 2.3: אנא הסתכל שוב בשאלתי וענה לי בבקשה על שתי השאלות הראשונות ששאלתי :

1. האם יש סיכוי שהדליות נוצרו בעקבות הטראומה, כמו שקורה לכלי דם המתרחבים בזמן הווצרות בצקות לאחר פגיעות טראומטיות? ואם כן, אז האם הצינתור של הדליות יכול להביא להעלמת הבצקות שנוצרו בעקבות הטראומה?

2. אם התשובה לשאלה הנ"ל היא כן, אז לאחר הצינתור, איזה מינון של תרופות אנטי-דלקתיות (הכוונה היא או לדיקלופנאק או לאיבופרופן) יכול לעזור לי להוריד את הבצקות? ומהי תקופת הזמן המירבי שאני צריך לקחת אחת מהן כדי להשיג תוצאות - האם זה זמן ארוך מהרגיל בהתחשב בכל הזמן שעבר? (4 שנים!)

בתודה ,

אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר זאב קריסטל
    04/03/2008

שלום אמיר
    כפי שבטח ידוע לך הרפואה המודרנית הולכת ומתמקצעת משנה לשנה, לכן יש להפנות את שאלתך בנושא השייך לכירורגיה האורולוגית לרופא שזאת מומחיותו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו