מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים קשים בבית החזהיובל03/12/2012
לאחרונה היה לי וירוס חורף סטנדרטי שבעקבותיו החלו אצלי כאבים בחלק העליון השמאלי של בית החזה, שיקוף חזה היה תקין אבל הכאבים הולכים ומתגברים.
רופא המשפחה שלי נתן לי ארקוקסיה 90 מ"ג וגם צלקוקס 200 מ"ג ואמר לי לבחור אבל אני חולה קרוהן ולא יודע אם אני מסוגל לעמוד בכך.
קשה לי לישון וכשאני משתעל הכאב הוא בלתי נסבל, אני לא יכול לקום מהמיטה אז אני "מתגלגל" לרצפה.
מחר יש לי צילום צלעות אבל בשיטוט רב באינטרנט הבנתי שצילום רנטגן אינה הבדיקה המומלצת אלא ECG.
הפחד מדלקת שריר אוטם הלב או סחוס הצלע היא גדולה ואני לא יודע מה עליי לעשות אולי זה בכלל תופעה אחרת, מה דעתך בעניין? למי עליי לפנות, אני מרגיש שכל דקה שעוברת קריטית
אני בן 40 (לא מעשן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים קשים בבית החזה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל05/12/2012שלום
יתכן והמדובר בדלקת של הסחוס (תסמונת על שם טיצה). הזרקה של סטרואידים מקומים ברווח הבין צלעי השלישי לרוב פותרת את הבעייה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה של צילום צלעות
יובל05/12/2012שלום ד"ר
הצילום הגיע תקין, אז נדמה לי שאין אבחנה לדלקת סחוס כי צילום הרנטגן של הצלעות תקין, האם אופטלגין בטוח לקחת היום?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)