סימבאלתה לכאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבאלתה לכאב ראש
    יהודה פרידמן
    10/03/2008

שלום
    אני סובל זה כ15 שנה מכאב ראש המוגדר כTension headache בנוסף אני גם סובל מדכאון וחרדה שאני מטופל בגללהם בתרופות נוגדות דיכאון וחרדה ,אחד התרופות שאני נוטל היא הסימבאלתה ,וודאי ידוע לכם שכעת התרופה הוכנסה לסל לכל כאב נוירופתי בלי שום הגבלות, והשאלה היא האם הכאיבי ראש שלי יכולים להיכנס להגדרה של כאב נוירופתי ובמיילא קופ"ח תצטרך לתת לי את התרופה כי עד עכשיו קניתי את זה באופן פרטי[מלבד הנחה מסוימת שקבלתי עקב הביטוח משלים שיש לי]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבאלתה לכאב ראש

הוספת תגובה

• סימבאלתה לכאב ראש

ד``ר זאב קריסטל
    11/03/2008

שלום יהודה פרידמן
    מזה שנים משתמשים בתרופות ממשפחת נוגדי הדיכאון לטיפול מונע בתסמונות כאב כרוני וביניהן כאב כרוני ממקור שרירי גרמי כמו Tension headache . לאחרונה הוכחה יעילות הטיפול בסימבלתה לתסמונות כמו פיברומיאלגיה. לכן בהחלט יש לטפל בתרופה זאת אצלך ויש לך את כל הזכות להגיש בקשה לאישור קבלת התרופה במסגרת סל הבריאות.
    נ.ב. יש עדיין להמתין לאישור השינויים בסל בכנסת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש

רותי
    13/07/2008

מזה כמה חודשים אני חשה כאב הצד המשאלי של הראש אשר משתנה במקוו ובתחושתו לעתים זה הרגשה של דקירה לעתים כמו מכה או כמו משיכה של עור הקרקפת אני מרגישה גם חום באוזן השמאלית וקצת נימו בלחי התחושות משתנות ואינן במקם אחד אני מאד מודאגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו