מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימבאלתה לכאב ראשיהודה פרידמן10/03/2008
שלום
אני סובל זה כ15 שנה מכאב ראש המוגדר כTension headache בנוסף אני גם סובל מדכאון וחרדה שאני מטופל בגללהם בתרופות נוגדות דיכאון וחרדה ,אחד התרופות שאני נוטל היא הסימבאלתה ,וודאי ידוע לכם שכעת התרופה הוכנסה לסל לכל כאב נוירופתי בלי שום הגבלות, והשאלה היא האם הכאיבי ראש שלי יכולים להיכנס להגדרה של כאב נוירופתי ובמיילא קופ"ח תצטרך לתת לי את התרופה כי עד עכשיו קניתי את זה באופן פרטי[מלבד הנחה מסוימת שקבלתי עקב הביטוח משלים שיש לי]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבאלתה לכאב ראש
ד``ר זאב קריסטל11/03/2008שלום יהודה פרידמן
מזה שנים משתמשים בתרופות ממשפחת נוגדי הדיכאון לטיפול מונע בתסמונות כאב כרוני וביניהן כאב כרוני ממקור שרירי גרמי כמו Tension headache . לאחרונה הוכחה יעילות הטיפול בסימבלתה לתסמונות כמו פיברומיאלגיה. לכן בהחלט יש לטפל בתרופה זאת אצלך ויש לך את כל הזכות להגיש בקשה לאישור קבלת התרופה במסגרת סל הבריאות.
נ.ב. יש עדיין להמתין לאישור השינויים בסל בכנסת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש
רותי13/07/2008מזה כמה חודשים אני חשה כאב הצד המשאלי של הראש אשר משתנה במקוו ובתחושתו לעתים זה הרגשה של דקירה לעתים כמו מכה או כמו משיכה של עור הקרקפת אני מרגישה גם חום באוזן השמאלית וקצת נימו בלחי התחושות משתנות ואינן במקם אחד אני מאד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)