מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאה.07/02/2013
היי
אני סובלת מכאבים כרוניים ,קבלתי הרבה סוגי ומינוני תרופות ,ובשנתיים האחרונות אני מטופלת בהצלחה עם מורפיום ,אבל לצערי כדורי המורפיום איבדו הרבה מההשפעה שהייתה להם על הכאבים שלי ,(אין שינוי במצבי הגופני)
עוד שבועיים יש לי תו לרופא , אבל מה שידוע לצערי שמדבקות על פי הרופא לא יכולות להחליף טיפול , נשאר לנסות כדורים אחרים ,
שונים מ- אוקסיקונטין ,אוקסיקוד ,טרגין
האם יש כדורים אחרים של מורפיום ,חוץ מהכדורים הללו שרשמתי
אם בבקשה תוכל לתת דוגמאות של תרופות מורפיום אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל16/02/2013שלום
הופעת סבילות לכדורי מורפין היא תופעה ידועה. ניתן להתגבר עליה על ידי מעבר לתרופה אחרת ממשפחה זאת או ע"י הגדלת המינון. בהחלט ניתן לנסות מדבקות דורוגזיק כתחליף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה החשובה המשך שאלה
.17/02/2013תודה דוקטור אחד הפתרונות שלך העלאת מינון
מינון יותר מ- 160 מג טרגין יכול לעזור לכאבים שלי ,
1 השאלה אם מותר לרופא להגיעה למינונים כאלו בכדור טרגין , כי אח שלי שאל רופא מסויים ,שענה לו ,
שהחברה לגבי טרגין ממליצה עד מג 80 ,
2 מדבקות על העור אסור לי לשים, איזה שם של כדור ,אם יש בכלל שלא
כולל, ואחר מ- ,אוקסיקונטין ,אוקסיקוד ,טרגין
שם של כדור מורפיום, אחר ממה שרשמתי ,ראה שורה מעל,
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)