מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ניתן לעשות עם כאבי שרירים בגבשחר18/02/2013
שלום רב אני סובלת מזה זמן רב מכאבי שרירים בגב העליון כאבים מוקרנים גם לבית החזה, צלעות, סובלת גם מבחילות עד כדי הקאות. אני עברתי בירור קרדיולוגי ויצא תקין, עשיתי צילום עמוד שידרה וסי טי ויצא שיש לי עקמת קלה ניסיתי התעמלות לא עוזר לכאבים כמו כן אני משתדלת ללכת כמה שיותר אבל הכאבים מאוד חזקים במיוחד בעמידה ובישיבה ממושכת מה אפשר לעשות נגד הכאבים הללו שנמשכים כבר קרוב לשנתיים? אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ומטופלת ביותירוקס , יתר לחץ דם מטופלת בקרדילוק ובוסקס פלוס, אודה מאוד על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ניתן לעשות עם כאבי שרירים בגב - תגובה
ד``ר זאב קריסטל26/03/2013שלום
עדיין לא ברור לי אם המדובר בכאבי שרירים או כאה ממקור של עמוד שדרה גבי. עלייך לבצע צילומי סי טי של עמוד השדרה הגבי לקבלת איבחון למקור הבעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ניתן לעשות עם כאבי שרירים בגב - תגובה
ד''ר תמר ישר08/04/2013שחר שלום
לאור הכאב המתמשך לאורך שנתיים
לא ראיתי שציינת שביקר. אצל אורטופד מומחה לגב או במרפאת כאב כלשהי!!!
ממליצה להבזק ולעשות הערכה וטיפול בהתאם
ד״ר תמר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך10/04/2013יש לך גם דופק חזק מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)