מה ניתן לעשות עם כאבי שרירים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ניתן לעשות עם כאבי שרירים בגב
    שחר
    18/02/2013

שלום רב אני סובלת מזה זמן רב מכאבי שרירים בגב העליון כאבים מוקרנים גם לבית החזה, צלעות, סובלת גם מבחילות עד כדי הקאות. אני עברתי בירור קרדיולוגי ויצא תקין, עשיתי צילום עמוד שידרה וסי טי ויצא שיש לי עקמת קלה ניסיתי התעמלות לא עוזר לכאבים כמו כן אני משתדלת ללכת כמה שיותר אבל הכאבים מאוד חזקים במיוחד בעמידה ובישיבה ממושכת מה אפשר לעשות נגד הכאבים הללו שנמשכים כבר קרוב לשנתיים? אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ומטופלת ביותירוקס , יתר לחץ דם מטופלת בקרדילוק ובוסקס פלוס, אודה מאוד על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות עם כאבי שרירים בגב - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    26/03/2013

שלום
    עדיין לא ברור לי אם המדובר בכאבי שרירים או כאה ממקור של עמוד שדרה גבי. עלייך לבצע צילומי סי טי של עמוד השדרה הגבי לקבלת איבחון למקור הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות עם כאבי שרירים בגב - תגובה

ד''ר תמר ישר
    08/04/2013

שחר שלום
    לאור הכאב המתמשך לאורך שנתיים
    לא ראיתי שציינת שביקר. אצל אורטופד מומחה לגב או במרפאת כאב כלשהי!!!
    ממליצה להבזק ולעשות הערכה וטיפול בהתאם
    ד״ר תמר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לילך
    10/04/2013

יש לך גם דופק חזק מזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו