מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה- כאביםליז20/02/2013
אני כבר לא מצליחה להעמיס את העול והכאב על כתפיי...
הכאב כל כך עמוק
מתפשט לכל הכיוונים, מתוך העצמות החוצה ומתוך העור פנימה, כאב שקשה לתאר... שורף, מכרסם, בוער, נוקשה...
כאב מסוים קיים תמיד...אני מנסה לחשוב כבר כמה זמן אני מרגישה כאב ולא מצליחה לזכור, כי רק כשהכאב בשנה האחרונה התגבר הבנתי שהוא תמיד היה שם בעוצמה מסויימת...חשבתי שזו אני... לפעמים אני תופסת את היד במפרק המרפק ופשוט לוחצת כי כואב לי... או מניחה יד על המותן בכובד... זה נהייה שגרת היום שלי להמשיך הלאה בלי להתייחס לזה, למרות שכואב לי...זה ההסבר הכי טוב שאני יכולה לתת... התעלמתי מהכאב...בשעות אחר הצהריים והערב הכאב נהיה בלתי נסבל...כואב בכל מקום, בידיים ברגליים בכתפיים בצוואר במפרק המרפק במותניים באצבעות
הגוף כל הזמן קפוץ והשרירים כאילו מתוחים ונוקשים.
והעייפות היא נוראית, כמה אפשר להיות עייפה? וכשאני ישנה אז התחושה כאילו השינה לא הספיקה, ואני עדיין עייפה...אחרי תקופה כל כך ארוכה של תשישות כל כך גדולה אני ״מתעוררת" ושואלת מה לא בסדר איתי?
יש בעיות, לא חסר לי... אבל לא ייתכן שפוסט טראומה תעשה אותי כל כך חלשה, אני מכירה אותה, אני מתמודדת איתה 6 שנים, ואפילפסיה ממש לא קשורה לכאבים כאלה עד כמה שאני יודעת...
שאלה גדולה בפי ואני מקווה שהתשובה תגיע ואיתה הפתרון, אני מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום כאב רב מקצועי
נועה בן-שטרית18/03/2013ליז שלום,
אני מרגישה את המצוקה בה את שרויה כרגע.
לפי תיאורך נשמע כי את סובלת מכאב כרוני. כאב זה יכול לפגוע בכל מישורי החיים. לאור מורכבות התסמינים והשפעות הכאב על חיי היומיום, יש לשלב בטיפול בכאב כרוני טיפולים רב מקצועיים כגון: פיזיותרפיה, הידרותרפיה, ריפוי בעיסוק, ליווי פסיכולוגי וזאת לצד ליווי רפואי.
אני ממליצה שתיפני ליחידה לשיקום כאב בה צוות רב מקצועי ילווה אותך בהתמודדות עם הכאב ויקנה לך כלים לשיפור איכות החיים.
בברכה,
נועה בן-שטרית
פיזיותרפיסטית מוסמכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)