שאלה בקשר לרוגען

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לרוגען
    יהודה פרידמן
    13/03/2008

שלום
    תודה ד"ר זאב קריסטל על תשובתך ,אך יש לי עוד שאלה אני לוקח לכאיבי ראש מהסוג כTension headache שאני סובל מהם זה 15 שנה כ4 כדורי רוגען ליום 2X2,אני יודע שזה לא טוב, אני כעת מנסה לרדת ל1.5X1.5 בנוסף אני גם התחלתי כעת טיפולי הידרותפיה שאולי יעזרו לכאיבי ראש,אך הרופא משפחה מתנחם בזה שאני לוקח את הרוגען היות ואין בו הרבה פרצמול,אך הרוגען אינו בסל הבריאות, אמנם קופ"ח נותנת אותו כן אבל היות ויש לי 75% נכות אז אם זה בסל זה יכנס לתיקרה שיש בקופ"ח שלי לבעלי 75% נכות שהיא 125 ש,ח בחודש, היות ואני לא מסוגל לעבוד,ואני נשוי עם 3 ילדים מאוד חשוב לי הכסף, ולכן רציתי לשאול האם ידוע לך תרופה חליפית לרוגען שנמצאת בסל הבריאות והמרכיבים שלה זהים פחות או יותר לרוגען[זאת מלבד שהרוגען מגיע רק עם 20 כדורים בקופסה]ניסיתי מספר דברים שלא עזרו לי כמו אופטלגין או רוקסט,אם יש תרופה חילופית אשמח אם תוכל לפרט לי עד כמה היא זהה לרוגען מבחינת מרכיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לרוגען

הוספת תגובה

• בקשר לרוגען

ד``ר זאב קריסטל
    17/03/2008

שלום יהודה
    תנסה מיגרלב - Migraleve

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו