מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לרוגעןיהודה פרידמן13/03/2008
שלום
תודה ד"ר זאב קריסטל על תשובתך ,אך יש לי עוד שאלה אני לוקח לכאיבי ראש מהסוג כTension headache שאני סובל מהם זה 15 שנה כ4 כדורי רוגען ליום 2X2,אני יודע שזה לא טוב, אני כעת מנסה לרדת ל1.5X1.5 בנוסף אני גם התחלתי כעת טיפולי הידרותפיה שאולי יעזרו לכאיבי ראש,אך הרופא משפחה מתנחם בזה שאני לוקח את הרוגען היות ואין בו הרבה פרצמול,אך הרוגען אינו בסל הבריאות, אמנם קופ"ח נותנת אותו כן אבל היות ויש לי 75% נכות אז אם זה בסל זה יכנס לתיקרה שיש בקופ"ח שלי לבעלי 75% נכות שהיא 125 ש,ח בחודש, היות ואני לא מסוגל לעבוד,ואני נשוי עם 3 ילדים מאוד חשוב לי הכסף, ולכן רציתי לשאול האם ידוע לך תרופה חליפית לרוגען שנמצאת בסל הבריאות והמרכיבים שלה זהים פחות או יותר לרוגען[זאת מלבד שהרוגען מגיע רק עם 20 כדורים בקופסה]ניסיתי מספר דברים שלא עזרו לי כמו אופטלגין או רוקסט,אם יש תרופה חילופית אשמח אם תוכל לפרט לי עד כמה היא זהה לרוגען מבחינת מרכיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לרוגען
ד``ר זאב קריסטל17/03/2008שלום יהודה
תנסה מיגרלב - Migraleve* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)