שאלה על מכה יבשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מכה יבשה
    אורי
    25/04/2013

אני בן 26
    לפני 7 חודשים בערך נפלתי במקלחת וקיבלתי מכה יבשה ועדיין כואב עשיתי בזמנו צילום ולא היה שבר האורטופד הסביר שלוקח הרבה זמן עד שהכאב נעלם ושלוקח לרקמות הרבה זמן להחלים

השאלה שלי היא
    האם הכאב הוא כאב קליני שאסבול ממנו כל החיים והאם זה הגיוני שאני עדיין סובל אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על מכה יבשה

הוספת תגובה

• שאלה על מכה יבשה - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    29/04/2013

שלום רב
    כאב שנמשך מעל חצי שנה, מעבר לזמן הסביר לריפויי מלא של פציעה באברי הגוף, נכנס להגדרה של כאב כרוני. הכאב יכול אמנם להעלם תוך תקופה מלתי מוגדרת נוספת, אך מאוד רצויי לטפל בכאב כדי למנוע את המעבר ממצב של כאב חריף לכאב כרוני קבוע.
    פנה למרפאת כאב להתחלת טיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה נוספת

אורי
    05/05/2013

תודה רבה שענית יש נקודה נוספת
    הלכתי באותו זמן לאורתופד הוא אמר לי שכואב לי כי לוקח לרקמות הרבה זמן להחלים מהמכה היבשה בנוסף אין לי שבר או קושי להזיז את היד
    הוא אמר לחכות ושזה לוקח הרבה מאוד זמן ובמקרה הכי נורא לקחת כדורים נגד כאבים
    יש לציין גם שהכאב פחת בצורה משמעותית והוא לא קבוע כלומר הוא בא והולך אבל הוא עדיין לא החלים במשך 7 חודשים

השאלה שלי היא פשוטה האם על פי נקודות אלו הכאב יישאר כרוני או יחלוף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה נוספת - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    08/05/2013

שלום
    העובדה שהכאב פחת משמעותית עם הזמן אומר שאתה בדרך הנכונה לריפויי מלא מכאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו