מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים קשים בירך+ מפשעהמור08/05/2013
שלום,
לפני כ-8 חודשים עברתי ניתוח ארטרוסקופיה לתיקון קרע בלברום במפרק הירך
ותיקון מבנה pincer. נאמר לי כי 3 חודשים לאחר הניתוח אהיה כבר במצב
רגיל וזאת לאחר שסבלתי מכאבים כבר שנה וחודשיים לפני הניתוח.
אבחנו לי במשך שנה ( לפני הניתוח) בעייה של בלט דיסק בחוליות l4,5 וקיבלתי תרופות כמו אטופן וארקוקסיה שלא הועילו כלל ומצבי החריף לכדי מצב שסבלתי מכאבים קשים בישיבה, הליכה ושכיבה.
מאחר ולא היה שיפור במצבי כלל לאחר הניתוח במפרק הירך ואף התווספה לי נפיחות באזור הירך עברתי ניתוח נוסף (לאחר זריקת לידוקאין למפרק) שהראתה הקלה
כיום אני 3 חודשים לאחר הניתוח עם החמרה בכאב, נפיחות גדולה יותר באזור מפרק הירך והישבן, כאב מפשעתי, רגישות חזקה למגע, כאב דוקר, שורף ואי יכולת לשים בגדים שנוגעים באזור, קושי בהפעלת הירך ומתהלכת עם קב. במשך כל השנתיים האלה אני עם בעיה תפקודית קשה עם הרגל.
הופנתי למומחה בכאב שאבחן זאת כ crps וכיום אני מטופלת בליריקה 450 מ״ג
שאיננה מביאה לשיפור אבל מביאה עימה תופעות כמו סחרחורת, חולשה, נפיחות בבטן וקושי לעמוד בחלק משעות היום עקב ההשפעה של הכדור.
בנוסף לכך הומלץ לי לבצע זריקה תחת שיקוף לאזור ששולט במפרק הירך.
האם זה הטיפול הראשוני שמתחילים עימו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי ניתח אותך? איך היום אתה מרגיש?
יוני25/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים קשים בירך+ מפשעה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל26/04/2016שלום
ברור שהניתוח לא השיג את יעדיו ורק החמיר את המצב. הבעיה כעת היא כאב כרוני ממקור עצבי. יש להוסיף תרופה חזקה יותר כמו טארגין, לבצע את ההזרקה תחת שיקוף, שתסייע באבחנה ואולי גם בטיפול ובהמשך לשקול השתלת אלקטרודה אפידוראלית לגירויי חוט השדרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)