מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטות לימפהצח16/05/2013
שלום,
לפני כשנה וחצי עברתי זיהום חמור שהשבית אותי למשך 3 חודשים - במהלכו גדלו לי הבלוטות בצוואר("שם מקור הרעש") בטן ומפשע דו"צ.
הייתי בהתחלה תחת מעקב תכוף של אאג וזיהומולוג - מכוון שלא נמצא שם ממצא הופנתי להמטולוג - עשיתי 2 ביופסיות כריתה שיצאו ראקטיביות.
בחצי השנה האחרונה הבלוטות נשארו סטטיות לכן לטענת ההמטולוג ואאג(מנתח) - אין להם שם משמעות, כל הבדיקות דם תקינות ואני מרגיש מצוין(!!!) מתאמן והכל בסיידר.
נאמר לי שככל הנראה הבלוטות יישארו עוד זמן רב ואף ייתכן לאורך כל החיים.
הבעיה שלי זה שהן כואבות...... כל פעם במקום אחר מצד אחד של הצוואר לצד שני - פעם בחלק עליון ופעם בתחתון, גם המפשעה עושה לי צרות ואף לפעמים אני הולך בצליעה.
הכאבים מגיעים משום באופן ספונטני ללא שום סיבה.
ואני לא אציין במצבים שיש לי דלקת גרון אז בכלל המצב קטסטרופה.
הרופאים המטפלים(כולם מבתי-חולים) אמרו לי שאין מה לעשות, ואכן אני מרוצה מהיחס שקיבלתי שכן נראה שלקוח אותי בכל הרצינות.
כמובן שייעדתי אותם על הכאבים, אבל כולם אבודי עצות, אין עוד בדיקות שיכולות לחדש לנו מידע, ואין שום טיפול יעודי להוריד את הנפיחויות.
רציתי לשאול:
האם התלונות שאני מלין אליהם הם מוכרות?
ומה עליי לעשות במצב כזה, זה ממש מפריעה לי ולפעמים קשה לי להתמודד עם זה?
אשמח לקבל מידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
צח16/05/2013רק אציין שהכאבים הם לא כתוצאה ממגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות לימפה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל27/05/2013כל מה שאוכל להציע לך הוא טיפול בכאב על ידי משככי כאב המותאמים לעוצמת הכאב. במידה ומדובר במחלה זיהומית ויראלית הפוגעת במערכת החיסון, תתכן גם פגיעה עצבית היקפית המצריכה תרופות נוירולוגיות ספציפיות. לשם כך עליך לפנות למרפאת מומחים לכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)