מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עיצותכ.19/03/2008
שלוםרב.
אני בריאה .בריאה בת 40. מאז שאני זוכרת עצמי סבלתי כאבי ראש. לפני 8 שנים בצעתי סיטי -תקין.לאחרונה בצעתי ב.קרקעית עיו +ב.נוירולוג-תקינה. פי הנראה רב הכאבים באים משרירים מתוחים.
אך מה הסיבה לכך שכל הזמן נתפסים השרירים?בעבר אף בצעתי דיקור שעזר.הרופא טען שהשרירים שלי תפוסים בדרגת קושי של עצמות. בכל מקרה אני מרגישה אובדת עצות.לא מוצאים את הסיבה ואיכות החיים שלי ממש נפגעת.האם יש לך עצה? יש לציין כי אני מקפידה על תזונה בריאה,לא מעשנת וצועדת מידי יום.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד``ר זאב קריסטל26/03/2008שלום כ.
כאבי ראש שמקורם במתח שרירי העורף יגיבו בהתאם לכל גורם מרפה שרירים במו הזרקות לנקודות רגישות לאורך שירי העורף, פיזיוטרפיה המיועדת להרפיית שרירי העורף, דיקור סיני, ביו-פידבק, תרופות משככות כאב בשילוב עם תרופות להרפייה כמו קלונקס ובקלופן, שמירה על שינה מלאה ואיכותית לפחות 7 שעות ביממה. טיפול יעיל המוצע לאחרונה הוא ע"י זריקת בוטוקס לשרירי העורף והמצח וכן תרופות מקבוצת נוגדי הדיכאון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)