האם בצקות בכפות רגלים גורמות לשרפה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בצקות בכפות רגלים גורמות לשרפה.
    eti
    31/05/2013

בהתאם לשאלתי הקודמת על בצקות ברגלים רציתי לאמר ולהוסיף כשאני עומדת ואני עומדת 8 שעות יש לי פשוט שרפה בכפות הרגליים זה נובע מהדלקת או מהבצקת.האם יש טיפול והאם יש מצב שהדלקת תעלם או שזהו המצב רק להקל על הכאבים והמחלה תמיד תהיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם בצקות בכפות רגלים גורמות לשרפה. - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    11/06/2013

שלום
    בצקת ודלקת כרונית בהחלט יכולים לפגוע בזרימת הדם וכתוצאה בעצבים הדקים בכפות הרגליים ולגרום לתחושת שריפה. הטיפול בתרופה ספציפית לפגיעה זאת יכול להקל מאוד את הסימפטום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקות ברגלים עקב דלקת שגרונית .

eti
    14/06/2013

מהי התרופה הספיציפית שהתכוונתם. אני מרגישה כאבים חזקים באמצע כף הרגל תחושה שקשת כף הרגל עומדת להשבר במיוחד בהליכה ובהתחלה נשמעים כמו קליקים מה עושים עשיתי מדרסים לקשת שיש לי אבל עדיין הכאבים ממשיכים מה עושים?אני חייבת לעבוד והעבודה שלי בעמידה מה עושים ,ולמי פונים מחפשת מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו