כאב בעין - משערת שתשלחו לר.עין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בעין - משערת שתשלחו לר.עין
    נעמי
    16/06/2013

שלום רב,

אף על פי שאני משערת שתשלחו אותי אל רופא העיניים שלי, אני שואלת:

עברתי ניתוח קטרקט לפני חודשיים וחצי, הקטרקט התפתח בגלל מחלת אובאיטיס (דלקת לשכת העין) קדמית.
    אחרי הניתוח קיבלתי טיפות פרד פורטה, ירדתי בכמות לפי הוראות במשך חודש וחצי עד אפס. מרפאת הקטרקט והרשתית אמרו שמצב העין בסדר, שחררו אותי לטיפול אצל בחזרה אצל רופא העיניים הקבוע שלי.

כעבור כמה ימים מסוף הפרד פורטה, התפתח לי כאב, הגעתי לרופא העיניים שאמר שיש דלקתיות (לא ביאר אם אובאיטיס) והחזיר אותי לפרד פורטה שלוש טיפות ביום.

המצב עכשיו משונה, ולכן אני כותבת לכם:
    קודם כל, הראייה המשופרת מבעד לעדשה המושתלת - נותרה יציבה!!
    לעומת זאת, לאחר שבוע של טיפול בטיפות הפרד פורטה, הכאב נראה כבלתי מושפע מהטיפול, והוא הולך ובא על פי הצורה הזאת: כשהוא קיים, הוא ממש חזק!! הוא נמצא בעין אחת בלבד, כאילו בעומק שלה. אבל גם נמצא כאילו בעצמות שמעל שתי העיניים, בעצמות של שתי ארובות העין. יש יום של כאב, ויום של שקט. יש כמה שעות של כאב, ואחר כך שקט, וחוזר חלילה. פגישתי הבאה עם הרופא: ביום א הבא.

שאלה: האם יכול להיות שהכאב קשור לבעייה בחוליות הצוואר? ואיכשהו הכאב קורן אל העין? סליחה על ההשערה, אבל: מאז הניתוח כמובן עליי להיזהר לא לישון עם ראש אל הצד, כי מתפתח כאב בעין. לכן אני ישנה באופן קפוא מאוד. ולעיתים בכל זאת מסובבת את הגו אל הצד כשאני משאירה את הפנים כלפי מעלה, כך שהצוואר שרוי במין סיבוב.

תודה על ההתייחסות שלכם,
    מתנצלת על הסיפור הסבוך של העין החולה...

נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בעין - משערת שתשלחו לר.עין - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    16/07/2013

שלום
    הכאב יכול להגרם על ידי פגיעה בעצב תחושתי שנגרמה בתקופה של הניתוח או בסיבוך שקרה לאחריו. עליך לפנות למומחה כאב מוסמך לקבלת טיפול מתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו