מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההבדל.01/07/2013
שלום רב
מה ההבדל , הכוונה , מבחינת החומר
שיש במדבקת פנטה ,לבין החומר שיש בתוך ,מדבקת בוטרנס ,
ואם חומר שיש ב- פנטה הוא יותר חזק מהחומר שיש ב - בוטרנס,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל - תגובה
ד''ר תמר ישר10/07/2013שלום
קיים הבדל פרמקולוגי בין פנטה לבוטרנס שניהם ממשפחת האופייטים עם תכונות ותופעות לואי שונות .
החוזק הוא בהתאם למינון וכמובן תלוי בעוצמת הכאב - שניהם חזקים באותה מידה רק עם תכונות שונות
יום טוב ד״ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך עצב ראדיאלי ביד
חאג יחיא19/01/2014שלומ לך דוקטור ישר תמר מה זה אני סובל מכאבימ בלתי נסבלימ והגבלה בתנועה כתוצאה מפגיעה לפני שנתיים ו3 חודשימ שכתוצאה מהפגיעה נחתכו ביד גידימ מיישרימ ועצב ראדיאלי תחושתי בניתוח תפרו את הגידימ אבל העצב היה עמ חסר שלא היה ניתן לתפור טופלתי אצלך בכל מיני כדורימ לייריקה עד מינון 300 פוטראנס mcr 30 עוד טופלתי בזריקות אך ללא הטבה התפתחה ביד מחלת crps הייתי במחלקה לשחזור עצבימ באיכילוב כדי לשקול דעת להתערבות כירורגית להוצאת הנוירומה אצל דוקטור רוכקינד אך בגלל התפתחות המחלה לא היה אפשרות לנתח הפנה אותי למרפאת כאב ולהידרותרפיה אך ללא הטבה המלצת לי על קנאבס רפואי פעמיימ הגשנו בקשה אך נדחית הבקשה ממשרד הבריאות היה לי ביקור לפני חודש במרפאת כאב באייכילוב אז את לא היית קיבלה אותי רופאה אחרת והיא נתנה לי כדורימ למציצה וזה לא עזר אלא גרמ לי נזק סיוטימ וחרדות ובלגן נוסף הייתי אצל הפסיכיאטרית שמטפלת בי אז היא אמרה לי התרופה הזאת אסור לקחת עמ הכדורימ ixel ומירו שאתה מקבל ואמרה לי לא לקבל ולתייעץ עמ הרופאה כדי לבטל ולברר למה לא אישרו לי קהאבס רפואי הרי זה מה שיכול לעזור לי האמ נכון מה שאמרה הפסיכיאטרית קנאבס רפואי יכול לעזור ? ולמה אמ כן לא מאשרימ ומה אני יכול לעשות אני ממש מתייסר תודה על התשובה וסליחה על ההסבר הארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)