אוקסיקונטין מול פרקוסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוקסיקונטין מול פרקוסט
    ננה
    09/08/2013

בשיתוף פעולה עם רופאת המשפחה האהובה שלי ,לאחר שהופיעו לי תסמיני גמילה מ6 כדורי פרקוסט ליום 10 מ''ג היא העלתה לי את המינון ל8 כדורים ביום.
    ובהחלט אני מרגישה טוב יותר.
    בביקור אצל רופא הכאב שלי (לא מציינת שמות) הוא אמר שלדעתו כמות הפרקוסט "נוראית"ושבמקום זה אעלה מידית על אוקסיקונטין 40 מ''ג פעמיים ביום בתוספת 5 מ''ג פרקוסט !!! אם יכאב לי.
    שאלתי היא מה ההבדל כאן ?- בשני המקרים אני מקבלת סה''כ ביום 80 מ''ג של אוקסיקודון.
    אז מה ההבדל בין הפרקוסט לאוקסיקונטין? רופאת המשפחה שלי גם אמרה שזה נראה לה תמוהה ושהיא תברר עבורי באופן מסודר מי צודק? אני נפגשת איתה ביום שני 11/8.אם תוכלו להאיר את עיני בסוגייה זו. מאוד אודה לכם
    תו'דה
    ננה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוקסיקונטין מול פרקוסט

הוספת תגובה

• אוקסיקונטין מול פרקוסט - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    18/08/2013

שלום
    פרקוסט מכיל גם אקאמול, לכן תיאורטית הוא אמור להפחית את מינון האופיאטים. לקיחת אותו המינון איננה מנצלת יתרון זה ומוסיפה את סכנת הנזק לכבד שגורם האקאמול. בנוסף פרקוסט הוא קצר פעולה ולכן איננו מתאיפ לגמילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה !!!

ננה
    18/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו