מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת העצב המשולש לאחר עקירת שינייםד``ר זאב קריסטל30/08/2013
שלום דר' אובחנתי כסובל מתסמות העצב המשולש-טרגימינל נאולגיה וזאת לאחר שנעקרו לי בטעות 5 שיניים בלסת ימין עליונה. הכאבים מחרידים והטגרטול והגאבאפנטין לא עזרו לי והפכו אותי לזומבי והנוירולוג רשם לי פרקוסט 10 לקחת כשכואב לי בנוק שאין לו יותר מה לתת ל חוץ מניתוח מוח. הפרקוסט עוזר לי אך מוחק אותי לימם שלמים. אני מיואש מהחיים בשל הסבל הרב.
האם הנוירולוג שמטפל בי כבר שנתיים יכול להמליץ עלי לקנביס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחו אותי?
ירון מגבעתיים30/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעצב המשולש
אילן באך01/09/2013ירון שלום, דיקור סיני יכול מאוד להכל לך על הכאבים הנוירולוגיים..
אני עצמי טיפלתי במקרים דומים..
תרגיש טוב,
אילן באך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת העצב המשולש ודיקור
ירון מגבעתיים02/09/2013תודה אילן
לא ציינתי אך מזה שנה אני עובר גם דיקור אך לצערי הוא מסייע לי ליומיים שלושה וגם זה בקושי. ככל שהזמן עובר מצבי מחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו יש כאן מישהו?
ירון מגבעתיים12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת העצב המשולש - תגובה
ד``ר זאב קריסטל15/09/2013שלום
לפי תקנות משרד הבריאות המלצה לקבלת קנאביס רפואי ניתן לקבל רק לאחר שהבאת מסמכים רפואיים על טיפול למשך שנה במרפאת כאב, שלא הביא לתוצאה משביעת רצון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת העצב המשולש - תגובה
ד``ר זאב קריסטל21/10/2013שלום
מדוע לא פנית עד כה למרפאת מומחים לכאב. יש עדיין פתרונות נוספים לבעייתך ולגבי קנאביס ההמלצה לטיפול ניתנת רק דרך מרפאת הכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)