תסמונת C.R.P.S

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת C.R.P.S
    רווית כהן
    27/03/2008

לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח בכף רגל להפרדת COALITION. מאז היתגלה לי ברגל תסמונת C.R.P.S קיבלתי טיפול קורטיזון שלא ממש השפיע על הרגל. אני עוברת טיפול פיזוטרפיסטי ברגל. ואני לוקחת תרופת אלטרול. יש לציין שהרגל נרדמת לי לעיתים קרובות אם נימלולים.

קיבלתי לעשות את ערכת אפוס האם זה יכול לעזור?
    השאלה שלי האם זה יכול לעבור התסמונת?
    האם זה יכול להחמיר?
    האם יש פיתרון לזה?

בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת C.R.P.S

הוספת תגובה

• תסמונת C.R.P.S

ד``ר זאב קריסטל
    27/03/2008

שלום רוית
    לפי תיאורך יש מרכיב לא מבוטל של תפקוד עצבי לקויי ברגל הפגועה, לפיכך יש לשלב טיפול בתרופות נוירולוגיות כמו ליריקה במינונים טיפוליים. משחות כמו זוסטריקס וחומרי הרדמה מקומית גם הם יכולים להקל את הסימפטומים. בנוסף יש מקום גם לעירויים עם לידוקאין וחסמי עצבים חוזרים, שמטרתם בעיקר לאפשר טיפול פיזיוטראפי אינטנסיבי ללא הגבלה ע"י הכאב.
    במקרים שאינם מגיבים לטיפול השמרני יש מקום לשקול טכניקות טיפוליות פולשניות כמו אלקטרודה אפידוראלית לגירויי חוט השידרה וטיפולים ע"י עירויי מתמשך של קטאמין במסגרת אישפוזית.
    כל אילו בשילוב עם פיזיוטראפיה ושיקום יכולים להביא לעצירת התהליך ההרסני וחזרה לפעילות תקינה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו