מה הזכויות שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הזכויות שלי?
    יוני
    24/12/2013

שלום
    אני בן 40
    אני סובל מפריצת דיסק C3-C4 ו C6-C7
    מה שגורם לי על פי אבחנת פרופ' בן חור מנהל המחלקה הנוירולגית בהדסה למיגרנה בזילרית. הדבר מתאפיין בכאב נוראי(בסקלה של הכאבים 10) בראש וחולשה בצד שמאל מלווה בכאב ביד וברגל.
    התחלתי הזרקות אפידורל, והיום בפעם הראשונה אמרו לי שיש סיכון לשיתוק. אני מעדיף למות ולא להיות משותק זה הדבר שהכי מפחיד אותי.
    אני מקבל פרוקסט 10 * 4 וטרגנין 20* 2 ליום
    הרופא משפחה שלי מתייחס אלי כמו לנרקומן ומכריח אותי לבוא כל עשרה ימים לקחת מרשם. בנוסף לאחר שנודע לי על הסיכון לשיתוק אני מאד מבולבל. מה הזכויות שלי? האם מותר לי לומר, לא מוכן לאפידורל. מעדיף לחיות על תרופות או קנביס. האם אני זכאי לתרופות או קנביס עם אני מסרב להמשיך עם האפידורל שאמור להיות עוד חמש , שש הזרקות לפחות עם סיכוי של 70% הצלחה.
    ולמה הרופא שלי מכריח אותי לבוא כל עשרה ימים. יש לי מכתב ממירפאת כאב בתל השומר בו מצויין מפורשות שאני סובל מכאב כרוני וזכאי לתרופות נרקוטיות באופן שיגרתי.
    אני גם ככה מרגיש כמו נכה, הפסקתי לעבוד בגלל הכאבים. אני כואב כל יום ומצבי הפיזי משפיע גם נפשית.
    האם קנביס באמת מוריד כאבים?
    אני מציין שאני לא השתמשתי מעולם בסמים ואני גם לא שותה. אני מעשן 8 סגריות ביום.
    מי יכול לומר לי מה הזכויות שלי. אהיה אסיר תודה עם מישהו יוכל להסיר את הערפל מהשאלות שלי.
    תודה
    יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הזכויות שלי?

הוספת תגובה

• בבקשה שמשיהו יענה לי אני מתוח

יוני
    01/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשטח הציוני לחולים אין זכויות

משה. ששון ישר
    16/01/2014

מה לא ידעתה? תבקר בחדר מיון סורוקה אנשים זועקים מכאב ואף רופא לא איכפת נבלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו