חוסר תחושה ברגליים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה ברגליים לאחר לידה
    ליאת
    02/04/2008

אני בת 31 ולפני כחודשיים ילדתי.
    בחודש הרביעי להריוני התחיל חוסר תחושה (לא נימול) במספר אצבעות בידיים ובמפרקי האצבעות.
    כשבועיים לפני הלידה, איבדתי תחושה גם בחצי כף רגל ימין (כריות האצבעות ושלושת האצבעות האמצעיות). לאחר הלידה חוסר התחושה ברגל התפשט במעט לכיוון מרכז הרגל ולעקב ומלווה בכאבים עזים ובדקירות (לא מצליחה להירדם בלי אופטלגין).
    הכאב מתחזק בלילה ובקור. כעת קשה לי מאד לדרך על הרגל.
    עשיתי את כל הבדיקות הבאות וכולן יצאו בסדר: EMG ידיים ורגליים וניורולוג, אולטרסאונד צוואר וחזה, רנטגן בטן עליונה, בדיקת עיניים, בדיקות דם, המטולוגיה וראמטולוגיה.
    אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית.
    תודות, ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר תחושה בהריון ולאחריו

ד''ר אברהם לזרי
    04/04/2008

שלום רב
    בהריון מתרחשים שינויים רבים בגוף: אנטומיים, מטבוליים ונפשיים.
    התיאור שאת מתארת מזכיר תסמונת כאב הקרוייה כאב נוירופתי. בכאב נוירופתי- העצבים עצמם הנם המקור לכאב, הם יוצרים אותו ואינם משמשים רק להולכתו, כפי שמתרחש במצבים אחרים.
    מאלר שהבדיקות תקינות- אני מניח שהתוצאות אינן גבוליות או שלא נאמר לך "שהכל בסדר". אם כן במקרה שכזה- אולי הפתרון הנו במצב תת הכרתי בו "נוצר" כאב כתגובה לשינוי חדש (כמו האירוע הנפלא של הוספת ילד חדש למשפחה).
    אני סבור שעליייך לפנות לרופא כאב, על מנת "לנתח" את תוצאות הבדיקות, ובמידה והן תקינות והבדיקה הגופנית לא תעלה ממצאים, ידריך אותך על טיפול תואם למצבך.
    מזל טוב ובריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו