כאב בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצד שמאל
    מילה
    06/01/2014

שלום רב
    מזה חצי שנה יש לי כאבים לא מאד מטרידים אל מורגשים בגב העליון. כתפיים. גפיים. מותניים וצוואר. ב 3 חודשים האחרונים יש כאב אחד מאד ספציפי מתחיל ממותן שמאל ומקרין גם קצת לבטן. לפני חודשיים אובחנתי עם פיברומיאלגיה וגמישות יתר ולפני חצי שנה השימוטו. מהיום הכאב בצד שמאל בלתי נסבל. בקושי הולכת. בשכיבה המצב סביר. בדיקת שתן תקינה וכן בדיקות דם כלליות תקינות. רופאת משפחה אמרה לחכות כי הבטן לא קשה. מטפל ברפואה משלימה אמר שהאזור לא מרגיש תפוס באופן מיוחד כך שכנראה לא מגיע מן הגב. מה אפשר לעשות? אני דיי סובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בצד שמאל

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה

רותי
    09/01/2014

לצערי אני מכירה את המחלה מאחותי הגדולה. מי שלא היה קרוב או חווה בעצמו את הכאבים האלה כנראה לא יכול בכלל להבין במה מדובר ובכמה סבל זה כרוך.
    כמו שגם את אמרת, הדבר היחיד שמהווה פתרון הוא רפואה משלימה.. אני יודעת שהיא ניסתה לא מעט תוספים וכדורים ומה שגרם לה להקלה בסופו של דבר זה תוסף קראטין 1000 של סופהרב שהיא לוקחת באופן קבוע.
    אני לא אגיד לך שהכאבים נעלמו כי מי כמוך יודעת שזה נשמע תלוש.. אבל כן יש לה הקלה ובעיניי זה מספיק טוב.
    כדאי לך לקבוע פגישה עם נטורופתית שתתאים לך משהו להקלה.. יכול להיות שתצטרכי לנסות שניים שלושה דברים לפני שתגיעי לנחלה, אבל אם מדובר בתוספים טבעיים גם ככה אין מה להפסיד... תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בצד שמאל - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    10/01/2014

שלום
    יש כעת תרופות המיועדות לטיפול בפיברומיאלגיה. המדובר בשילוב של טיפול תרופתי הניתן דרך הפה ותוך ורידית, משולב עם פיזיותרפי, הרפייה ושיקומי. יש לפנות למרפאת כאב מרכזית המספקת טיפול רב תחומי כזה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו