מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בצד שמאלמילה06/01/2014
שלום רב
מזה חצי שנה יש לי כאבים לא מאד מטרידים אל מורגשים בגב העליון. כתפיים. גפיים. מותניים וצוואר. ב 3 חודשים האחרונים יש כאב אחד מאד ספציפי מתחיל ממותן שמאל ומקרין גם קצת לבטן. לפני חודשיים אובחנתי עם פיברומיאלגיה וגמישות יתר ולפני חצי שנה השימוטו. מהיום הכאב בצד שמאל בלתי נסבל. בקושי הולכת. בשכיבה המצב סביר. בדיקת שתן תקינה וכן בדיקות דם כלליות תקינות. רופאת משפחה אמרה לחכות כי הבטן לא קשה. מטפל ברפואה משלימה אמר שהאזור לא מרגיש תפוס באופן מיוחד כך שכנראה לא מגיע מן הגב. מה אפשר לעשות? אני דיי סובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה
רותי09/01/2014לצערי אני מכירה את המחלה מאחותי הגדולה. מי שלא היה קרוב או חווה בעצמו את הכאבים האלה כנראה לא יכול בכלל להבין במה מדובר ובכמה סבל זה כרוך.
כמו שגם את אמרת, הדבר היחיד שמהווה פתרון הוא רפואה משלימה.. אני יודעת שהיא ניסתה לא מעט תוספים וכדורים ומה שגרם לה להקלה בסופו של דבר זה תוסף קראטין 1000 של סופהרב שהיא לוקחת באופן קבוע.
אני לא אגיד לך שהכאבים נעלמו כי מי כמוך יודעת שזה נשמע תלוש.. אבל כן יש לה הקלה ובעיניי זה מספיק טוב.
כדאי לך לקבוע פגישה עם נטורופתית שתתאים לך משהו להקלה.. יכול להיות שתצטרכי לנסות שניים שלושה דברים לפני שתגיעי לנחלה, אבל אם מדובר בתוספים טבעיים גם ככה אין מה להפסיד... תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בצד שמאל - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/01/2014שלום
יש כעת תרופות המיועדות לטיפול בפיברומיאלגיה. המדובר בשילוב של טיפול תרופתי הניתן דרך הפה ותוך ורידית, משולב עם פיזיותרפי, הרפייה ושיקומי. יש לפנות למרפאת כאב מרכזית המספקת טיפול רב תחומי כזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)