מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורסלן עם כאב שלא חולףמיכאל ב.ב.08/01/2014
שלום אני כדורסלן שקצת כבר התיאש.
היו לי כאבים בברכיים מאוד חזקים שהחלו מעל הברך וירדו בשלב מסוים מתחת לברך(בצד הלטראלי).
תחילה חשבו שיש בעיה בסחוס עשו אורטוסקופיה ושיפו את הסחוס וזה לא עזר(היו פגמים שטחיים בLFC)לאחר כחצי שנה עשיתי אורטוסקופיה כי חשבו שיש חיכוך של הITB ועשו שחרור לטראלי וזה גם לא עזר במיוחד(עדיין כואב).
אני כבר שנתיים לא יכול לשחק,אני יכול לרוץ אבל בכל כיפוף עם עומס של הברך המקום נדלק לי מאוד מהר,עשיתי המון טיפולים וחיזוקים זה עוזר עד שלב מסוים שבו הוא תקוע.
אני מרגיש כאב כל כך חד בתנועה הספציפית(סקווט או כיפוף ברך עם עומס על הרגל הבעייתית)הכאב החד מופיעה בחיבור של גיד הפיקה לעצם הטיביה וקצת מעל באזור הפמור.
אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות אפילו האורטופדים כבר לא יודעי.
בMRI האחרון שעשיתי לא רואים שום בעיה.
האם יכול להיות שמדובר בבעיה עצבית אולי או משהו שאני לא בדקתי וצריך לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורסלן עם כאב שלא חולף - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/01/2014שלום
אם הבעיה עיצבית ניתן לאתר אותה על ידי בדיקת EMG ולטפל על ידי תרופות המיועדות ספציפית לבעייה זאת. עליך לפנות למרפאת כאב מרכזית לביצוע חסם עיצבי אבחנתי (שיכול להיות גם טיפולי), בשילוב עם הטיפול התרופתי והשיקומי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)