מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים שורפים בלתי נסבלים ברגל ימיןזהר03/04/2014
בוקר טוב
לפני כחודשיים התחילו כאבים חזקים בברך רגל ימין המלווה בתחושת נימול ושריפה בברך ובשוק. קיבלתי ארקוקסיה וזריקת וולטרן והתבקשתי להמשיך בירור בקופה. כדורי הארקוקסיה לא עזרו לי בכלל. עשיתי טיפולי דיקור סיני וטווינא ובמקביל עברתי בדיקת דופלר (זרימת דם) ברגליים שיצאה תקינה וצילום ברך שיצא תקין.
הכאבים פחתו לתקופה וביום חמישי לפני שבוע הכאבים חזרו במלוא עוצמתם רק שהפעם הם גם מאחורי הירך ועוברים קדימה לכיוון הברך והשוק ומאחורי הברך. אני מרגישה שמישהו מבעיר לי ושורף לי את הרגל. לא מצליחה לישון בלילה מכאבים ומוצאת את עצמי בוכה ללא הפסקה. שוב קיבלתי במוקד זריקת וולטרן לכאב והייתי אצל רופא שעשה לי סי טי עמוד שדרה מותני שיצא לדברי הרופא תקין ולא מסביר את הכאב הנוראי. התבקשתי לעשות e.m.g ובינתיים קיבלתי שוב ארקוקסיה וכדורים נגד כאבים שלא עוזרים בכלל.
אני לא ישנה בלילה וכל הגוף שלי והידיים רועדות במהלך היום אולי מהכאב אולי ממשהו אחר אני לא יודעת אולי אפילו מהלחץ.
האם לא יכול להיות משהו ברגל ולא משהו שקשור דווקא לגב?
מה לדעתך יכולה להיות הבעיה. מה אני יכולה לעשות בינתיים או לפחות כדי לקדם את מציאת הגורם הבעייתי.
אני מיואשת ומתוסכלת ויש לי 3 ילדים קטנים לטפל בהם ומרגישה ממש שבר כלי.
תודה רבה
זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים שורפים בלתי נסבלים ברגל ימין - תגובה
ד``ר זאב קריסטל14/04/2014שלום רב
לפי תיאורך הכאב מקורו בנזק לעצב ולכן הוא יגיב רק לתרופות המיועדות לכך (כמו ליריקה).
עליך לפנות למרפאת כאב לקבלת המלצות לטיפול מתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)