מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוועזרה דחופהדוברת בצלאל22/04/2014
שלום רב,
שמי דוברת, בת 30. בריאה בד"כ. הנני סובלת מכאבי בטן עליונה מזה כשנתיים. הכאבים מלווים בבחילות, חוסר תאבון,, מלאות וגרעפסים רבים. בשנה הראשונה לכאבים, ירדתי כ6 ק"ג. ב"ה הצלחתי לעלות חזרה ולהגיע למשקל תקין, אך הכאבים לא חלפו.
כאביי הביאו אותי 3 פעמים למיון, שם לא עזרו כ"כ. ניסיתי אומפרדקס, לנטון, ונקסיום, אך לל הטבה משמעותית.
ביצעתי גסטרוסקופיה, ונמצא כי יש דלקת כרונית בקיבה לא פעילה. אין חיידק הליקובקטר ואין גידולים. חשדו שמא יש תסמונת SMA ולכן ביקשו שאבצע MRA. ביצעתי בדיקה זו. התסמונת נשללה. אמרו שיש היצרות קלה בתרסריון. אבל הבדיקה תקינה. ביצעתי גם אולטסאונד בטן עלינונה. נמצא המנגיומה בכבד ובכלייה. אני במעקב ותודה לאל הכל תקין.
אני בייאוש גדול מאוד, ללא שמחת חיים ומוטרדת ממצבי. חרדה וחוששת שמא מצבי חמור וחוששת שמדובר גם בקרוהן.
כרגע ממתינה לאישור MRE. ביקרתי גם אצל פרופסור המתמחה בבעיות עיכול, והוא אמר שלא סביר שמדובר בקרוהן וכדאי לעשות MRE כדי שאהיה שקטה.
האם מרפאת כאב יכולה לתת מזור לסבלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוועזרה דחופה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/05/2014לצערי עלייך להסתמך על ידע וניסיון של מומחה גאסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)