מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי פניםאנונימי15/06/2014
שלום רב,
אני בת 31 ברקע סובלת מחרדות בריאות קשות ומטופלת בויפאקס 150 מג ליום.
לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מכאבים בצד שמאל של הפנים שלפעמים מלווים בעקצוצים בלחי כתף ויד. מאז נבדקתי אצל מספר נוירולוגים ששוללים את הדלקת של העצב הטריגמינלי.
רופא שיניים שביצע עקירה של השן בינה תחתון ואמר שאם הכאבים ימשכו אז נעקור גם את העליון.
רופאת משפחה אמרה שיכול להיות הכאב נובע ממקור צווארי.
הכאב הוא עמום קבוע בצד שמאל של הפנים ומורגש גם בשן למעלה.
הכאב מתגבר ונחלש במהלך היום.
אין שום הפרעה בלעיסה צחצוח שיניים או כל פעולה אחרת.
הכאב בא למשך שבועיים בערך ועובר לבד וככה כבר מספר חודשים.
חשוב לציין שאני נמצאת במתח תמידי.
קראתי מלא על עצב המשולש והבנתי שהסיבה היא יכולה להיות גם גידול במוח.
מאז הפסקתי לישון ולתפקד.
לפני שנה בוצע MRI מוח תקין לחלוטין. בדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים תקינה ובדיקה נוירולוגית תקינה גם כן.
הרופאים שוללים את הדלקת של העצב המשולש בטענה שהכאב בדלקת זו אינו קבוע ובא בהתקפים קצרים כמו מכות חשמל.
אני ממש לחוצה אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה מה יכול להיות הכאב.
האם העובדה שבוצע MRI מוח שוללת את אפשרות הגידול במוח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם
מרי18/06/2014אני גם סובלת מאותם הבעיות...כולל רדימות בחצי פנים...וגם בידיים...עם כאבי צוואר וזרמים חשמליים...אני כבר התייאשתי מרופאים אחרי 3 שנים של ריצות בין הרופאים...עשיתי גם mri מוחי שיצא תקין וגם סיטי עמוד שדרה שיצא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)