C.R.P.S בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• C.R.P.S בכף הרגל
    עומר
    16/04/2008

שלום ד"ר,
    אני בן 19 ולפני כשלושה חודשים נשברה לי הרגל. השבר התאחה לפני כמה שבועות ואני לא יכול לדרוך עליה בכלל.
    הרופא המומחה קבע שיש לי C.R.P.S והפנה אותי לקבלת טיפול במרפאת כאב. בנוסף יש לציין שהוא הביא לי אלרואל.
    מה בדיוק יהיה במרפאת כאב?
    האם הרגל תהיה מה שהיא הייתה פעם מתישהו?
    ומדוע הד"ר אומר שאם לא אדרוך על הרגל יהיה צורך בכריתה??
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    C.R.P.S בכף הרגל

הוספת תגובה

• **תיקון**

עומר
    16/04/2008

נשברה לי כף רגל שמאל במפרק ליספרנק.
    בנוסף עברתי טיפולים פיזיותרפים שלא עזרו כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• C.R.P.S בכף הרגל

ד``ר זאב קריסטל
    17/04/2008

שלום עומר
    תסמונת הכאב האיזורי הכרוני מקורה בנזק ו/או הפרעה בתפקוד העצבים ההיקפיים הדקים באיזור הפגוע. בהתאם ניתן לטפל במצב באמצעות תרופות נוירולוגיות כמו נוגדי פירכוסים ונוגדי דיכאון. כמו כן תרופות מיצבות ממשפחת הסטרואידים. זאת בשילוב עם חסמי עצב המאפשרים פעולות שיקום אינטנסיבי. בשלב הבא ניתן גם לטפל באמצעות גרויי חוט השדרה עם אלקטרודה אפידוראלית.
    על כל אלו תקבל הסבר מפואט יותר במסגרת ביקורך במרפאת הכאב. כריתת הרגל זו הגזמה ואל לך להתיחס אליה בשלב זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו