מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת EMGיעל28/04/2008
שלום,
אני בת 32. פניתי לאורטופד עקב כאבים חזקים באזור הצוואר אשר מגבילים אותי בפעולות היומיום ואף מפריעים לי מאוד בשינה. הרופא אמר שישנו עיוות בצוואר ושלח אותי לצילום רנטגן (לא נמצא כלום) ולבדיקת EMG.
יש לי מס' שאלות:
1. על מה יכולה להעיד הבדיקה?
2. לפני כ- 10 שנים נפצעתי בתאונת דרכים והיה לי שבר ללא תזוזה בחוליה L5. מאז אני סובלת מכאבי גב בתקופות שונות. כאשר בשנים האחרונות הנושא החמיר. האם יש לכך קשר לבעיה שלי כרגע?
3. הרופא נתן לי מרשם לאטופן ואסיבל. אני לוקחת מיקרופירין (אספירין) עקב צנתור לפני שנה בעורק הכליה. האם ישנה בעיה לקחת את הכדורים? הבנתי שישנה בעיה בנוגע לאטופן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת EMG
ד``ר זאב קריסטל01/05/2008שלום יעל
כאב ממושך בעורף עם הגבלה בתנועה והפרעות שינה יכול בהחלט להיות קשור לתאונת הדרכים שעברת. סימפטומים אילו נגרמים על ידי נזקים מרובים למבנים השונים של הצוואר הנגרמים בעת הטלת הראש קדימה ואחורה (תסמונת צליפת השוט). לרוב אין ממצאים בצילומי הדמייה וגם EMG לא ייתן שום דבר. מאחר ואין לתסמונת זו פתרון ניתוחי אין לך מה לחפש במסגרת הכירורגיה האורטופדית ועלייך לפנות לטיפול רב תחומי שיכלול מרפאת כאב, נוירולוגיה. פיזיוטרפיה ואמצעי הרפיה כמו ביו-פידבק כירופרקטיקה וכדומה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לרופא כירופרקטור . ה
חנה05/02/2010הרופאים הכירופרקטורים הם המומחים הטובים ביותר לבעיות שאת מציגה. זה אף פעם לא משהו מזיק,לא משהו פולשני והם מומחים באיבחון והפנייה לתחום רפואי אחר אם צריך
בארה"ב כל חברות ביטוח בריאות מכירות בתחום הזה כתחום ראשי
רק וודאי שמי שאת הולכת אליו הוא בעל תואר אקדמי DC זאת אומרת דוקטור לכירופרקטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לרופא כירופרקטור . ה
חנה05/02/2010הרופאים הכירופרקטורים הם המומחים הטובים ביותר לבעיות שאת מציגה. זה אף פעם לא משהו מזיק,לא משהו פולשני והם מומחים באיבחון והפנייה לתחום רפואי אחר אם צריך
בארה"ב כל חברות ביטוח בריאות מכירות בתחום הזה כתחום ראשי
רק וודאי שמי שאת הולכת אליו הוא בעל תואר אקדמי DC זאת אומרת דוקטור לכירופרקטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)