שלום דוקטור יקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דוקטור יקר
    בן
    28/04/2008

אני סובל כבר כשנתיים מכאבים עזים בין העיניים, ללא ממצא חריג ב CT לא אובחן סינוסיטיס.

לאחרונה עברתי ניתוח ליישור מחיצה שם נכרת חלק גדול מהקונכיות(מיותר לציין שהניתוח לא עבר חלק והגעתי למצב בינוני ואבדתי המון דם) וכעת אני כבר כמעט חודש אחר הוצאת הטמפונים(בפעם ה -2), מרגיש שיש יותר מקום לנשימה, אך הכאבים שבעטים עברתי את טלאות הניתוח לא הוקלו אף במעט! ההרגשה היא שמשהו בנחיר הימני גורם למעין לחץ לא נורמלי ולכאבים. שמתי לב גם שבנחיר הזה בצד המחיצה יש נפיחות קלה.
    לפעמים יש רגעים שהכאב מוקל ואז אני שוב מרגיש איך הוא חוזר ונובע מהנחיר הימני וגורם לי לעשות עווית באף על מנת לשחרר איזה ואקום. כמו כן אני שומע ומרגיש ממש קולות של מעין פצפוץ(הקטנה או הגדלה של קונכיה ? )באף כשהכאב מוקל.
    הייתי אצל אאג שוב בביקורת לאחר הניתוח והוא טוען שהוא זוכר שהוא לא ראה ממצא חריג מדי שיכול לגרום לכאבים שהנני מתאר, כמו כן הוא טוען שהמצב באף די תקין אחר הניתוח ושלל סינוסיטיס.
    אני שונא להסתובב בין הרופאים אבל הכאבים ממש עזים ואני גם רואה מטושטש כשהם נוכחים רב היום.
    הא.א.ג הפנה אותי לנוירולוג לשם אלך אני חש שהכאבים מקורם באף.
    אני ממש מיואש וקשה לי לתפקד אשמח לכל פיסת עיצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום דוקטור יקר

הוספת תגובה

• כאבים עזים בין העיניים

ד``ר זאב קריסטל
    01/05/2008

שלום רב
    נראה לי לפי תיאורך, שאין הרבה קשר בין מקור כאבי הפנים שלך לבין הניתוח שעברת. הכאב שאתה מתאר יכול להתאים לתיסמונת כאב כרוני ממקור עיצבי - נאוראלגיה. תסמונת זאת יכולה להתבטא בהבזקים של כאב חד אך גם בכאב מתמשך ומציק. הטיפול בתרופות כמו טגרטול עם או בלי נוגדי דיכאון. יש לפנות למרפאת כאב לקבלת טיפול מתאים ומעקב וכן למרפאה נוירוכירורגית לברור צורך הסיוע כירורגי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מאוד המשך שאלה

בן
    01/05/2008

אני בן אדם אלרגי ואסמטי מאוד אך למרות זאת איני לוקח כדורים משאפים וממש לעיתים נדירות כדורי אלרגיה.. אני נגד תרופות והייתי משכונע(ועדיין משוכנע במידה מסויימת) שהכאב אכן קשור לאף. עם זאת דוק מכובד שכמותך האיר קצת את עיני לכן אשאלך זאת, אע"פ שהכאב כרוני, לפי נסיונך פרט להליכים שציינת יש דברים יותר יומיומיים בריאים שאתה ממליץ לעשות?

תודה רבה מראש דוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו