כאבים בירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בירך
    רחלי
    01/01/2016

מזה מספר חודשים יש לי כאבים ,עקצוצים בלתי נסבלים ודגדוגים לאורך ירך ימין בצד החיצוני הכאבים והעקצוצים באים מבפנים.של הירך,כאשר זה קורה אני ממש קופצת
    מורחת וולטרן פורטה אבל זה לא עוזר. מרגישים בתוך הירך גולות מבקשת עזרה מה לעשות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בירך

הוספת תגובה

• כאבים בירך

רחלי
    30/01/2016

טרם קבלתי תשובה מתאריך 1.1.16

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בירך

שרה הדר
    01/05/2016

שלום רחל.

גם לי יש בדיוק אותה תופעה.
    אני מתחננת לעזרה, זה מופיע בפתאומיות ללא קשר לשום דבר. גם במנוחה וגם בפעילות.

אם מצאת תשובה לכאבים אנא ידעי אותי.

תודה שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בירך - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    05/05/2016

שלום
    עליך לבקש מרופא המשפחה הפניה לצילום CT של עמוד השדרה המותני, צילומי פרק ירך ימין ומיפויי עצמות לצורך איבחון הגורם לכאב. בינתיים אפשר להשתמש במשכך כאב כמו ZALDIAR .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו