שלום, בעיה כרונית קשה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, בעיה כרונית קשה שלי
    אלה
    12/05/2008

שלום ד"ר
    אני בת 18. מזה כ4 שנים אני סובלת מכאבים חזקים בחזה, קשיי נשימה, לחץ באזור הזה, כאילו משהו לוחץ לי שם, ודופק מהיר. המצב החמיר בשנה האחרונה ואני כבר לא מתפקדת. בנוסף על כאבי החזה והדופק התחילו לי תופעות משונות כמו חולשות חזקות, סחרחורות, טשטוש, ועוד דברים מוזרים.
    עשיתי בדיקות: אקג, אקו, הולטר, ולא נמצא כלום. עשיתי גם בדיקות דם כלליות, CT ראש וEEG ולא מצאו כלום. אני במצב ממש קשה ולא מתפקדת. יש לך מושג ממה זה יכול להיות? או איך אפשר להתמודד עם זה יותר בקלות?כי זה גורם לי סבל נוראי, אני לא מתפקדת, לא יוצאת מהבית, קשה לי לדבר כי קשה לי לנשום, והחיים שלי הלכו לעזאזל כבר שנה שלמה.

אודה לך אם תענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, בעיה כרונית קשה שלי

הוספת תגובה

• בעייה כרונית קשה

ד''ר אברהם לזרי
    17/05/2008

שלום אלה
    מצבים רבים בהם הגוף יוצא מאיזון מתבטאים באופן הדומה לתסמונות כאב. אנו מכנים מצבים כוללניים (וכן- האנשים המטפלים בכאבים ברפואה הקרוייה קונבנציונאלית- מתייחסים למטופלים שלהם באופן הוליסטי!!!) מסוג זה שתיארת- מצבים תפקודיים בעלי סף נמוך. כלומר- בשל נטייה מוקדמת (גנטית אולי?) חשיפה חוזרת למצבי דחק חוזרים (מחלות חוזרות, כאבים חוזרים דוגמת כאב גב תחתון, לחצים נפשיים ועוד) מתפתחת תסמונת הכוללת:
    כאבים כרוניים- מפושטים,לרוב
    מצוקה נפשית כמו דכאון, עצבנות יתר, קושי בשינה, הפרעה בקשרים חברתיים
    ירידה תפקודית כוללת
    הטיפול במקרה כזה הנו כוללני. יש להגיע לטיפול באחת ממרפאות הכאב המתמחה בטיפול במצבים כאלה ושם הצוות הרב מקצועי יאחד "כוחות" ויוכל לסייע לך. רוב מרפאות הכאב הציבוריות מורכבות מצוותים רב מקצועיים. אני בטוח שתוכלי למצוא בקלות מרכז שיטפל בך.
    ושוב- קיימים פתרונות נכונים, מדעיים וטובים.
    רפואה שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו