כאבים בלתי נשלטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלתי נשלטים
    הכואבת
    15/05/2008

יש לי סרטן שד דלקתי (1% בלבד מכלל מחלות הסרטן) בחודש אחרון התדרדרות יומית. הסרטן התפשט לאגן, לבית החזה וכעת גם לראות. יש לי קשיי נשימה. מים בראות שמוציאים ועוזר לימים ספורים.הנגעים הולכים וחונקים אותי בחגורת חנק. בית השחי התמלא. היד התנפחה וכואבת.
    אני על פרקוסט. נעזרת בהוספיס בית. אך הכאבים ביד ובחזה הנגוע אינם פוסקים.
    אני אדם שמאמין באיכות חיים יותר מאשר בהארכת חיים. רשומה ב"דיגניטאס" אך בשל ההתדרדרות המטורפת אני חוששת שהפסדתי את היכולת הפיסית שלי לטוס לשוויצריה וליגמור את הסיוט!
    מה עלי לקחת כדי להקל על עצמי ולהחזיר לי מעט כבוד עצמי.
    יש לי גם חשש שיש כבר גרורות במח. כל הזמן יש לי תחושה של מעין לחץ (כמו כובע) בשני מקומות וגם רצים"נמלים" לכיוון העין וסביבתה.
    לא בדקתי, כי לשם מה?
    כיצד אוכל להקל על כאבי היד המטורפים.
    בתודה
    זאת שהייתה בן אדם עוד לפני חדש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בלתי נשלטים

הוספת תגובה

• כאבים בלתי נשלטים

ד''ר אברהם לזרי
    17/05/2008

שלום לך
    אכן סבלך גדול. אני סבור שעלייך להגיע בהקדם למרפאת כאב על מנת שיוכלו לאזן את הכאב שלך. קשה לי, על פי התיאור שלך, לייעץ לך באופן קונקרטי ומפורט על איזון ספציפי. במצבך מקובל לתת מינונים "טובים" של תרופות נרקוטיות (בבליעה דרך הפה או במדבקות מיוחדות המשחררות את החומר ישירות למחזור הדם באופן מתמשך). טיפולים אלה יינתנו לך במרפאת כאב. עלייך לקבוע תור דחוף במרפאה כזו, אני משוכנע שניתן לעזור לך בסבלך.
    כל טוב
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו