מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לא כ"כ שגרתית לדר' קריסטלאריק17/07/2016
בעיות לאחר התחשמלות
לפני כחודשיים התחשמלתי, (מ 220 VAC כשהזרם זרם דרכי מיד אחת ליד השניה, ולכאורה ישר דרך הלב כנראה, ולהערכתי הזרם שזרם דרכי היה כ 130 מילאמפר, שלכאורה זה כבר כפול מעצמת זרם שמביאה לפירפור חדרים), אלא שנשארתי בחיים, עדיין נושם ומתפקד לכאורה כרגיל- אלא שעדיין אני מרגיש רע, ביחוד כאבי ראש מתמידים, מין סחרחורת קלה וערפול קל, והרגשת יציקות בטון באזניים. וזה הכי מפריע לי- כאבי האזניים כאילו בתוך יציקת בטון עמום, וכאילו נמשכות פנימה לראש.
אני מבין שפגיעות חשמל זה לא עניין פשוט, ואני מבין גם שרוב הרופאים (ואני לבטח) אפילו לא יודעים איזה רופא אמור לטפל בזה (מעבר לבעית לב מיידית) או האם יש בכלל טיפול או מה יש לעשות (והכונה בעיקר לתיקון לא לאיבחון), ואני פונה אליך לפחות בנושא הכאב (כאבי הראש ובעיקר כאבי האזניים המוזרים)--האם תוכל לשפוך אור בנושא? אנא חוה דעתך על נושא מורכב זה, ומה אפשרות התיקון/שיפור, אם קיים. ברוב תודות מראש, אריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא כ"כ שגרתית לדר' קריסטל - תגובה
ד``ר זאב קריסטל06/08/2016מכת החשמל משבשת גם את מערכת העצבים ויתכן שהכאב נובע מכך. עליך לפנות למרפאת הכאב לקבלת טיפול המתאים לכאב ממקור עיצבי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)