מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בלתי נסבלים גם קנאביס לא עוזרזוהר06/12/2016
שלום, שמי זוהר. בת 32. ב-2014 עברתי התקף לב. לפני שנה במהלך סוף ההריון שלי (הריון בסיכון) התלקחו לי פעמיים דלקות בירכיים במהלך חודש 1. שזה היה בשני אישפוזים. מאז התגלתה לי מחלת דלקות פרקים ששמה עדיין במעקב. ב-8/10/16 עברתי אירוע מוחי לא קל שהשאירו סימנים לא פשוטים. הייתי מאושפזת 3 שבועות. כרגע אני שבוע וחצי באישפוז על כאבים נקודתיים בראש שהיו לי בדיוק כמו באירוע מוחי. אגב...זה לא האירוע המוחי הראשון שקיבלתי. אם זה לא מספיק אז קיבלתי תשובה על "טרשת נפוצה". הגעתי למיון של 200 מג' פרקוסט ביום (שזה 20 כדורים של 10) או 40 כדורים של 5 מג' ביום. כלום לא עוזר לי לכאבים. אפילו לא קנאביס! אני במצוקה נפשית כבר יותר מפיזית. עברתי גמילה פעמיים מהפרקוסט וכל פעם יש לי צורך עז לחזור רק בגלל שבאמת זה הכדור היחיד שעוזר לי לכאבים. מי יכול לעזור לי בתחנונים!!!!! אני מבקשת שזה יישאר אישי ולא יעבור לגורמים שלא צריכים לראות את זה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי חשוב שכחתי לשאול....
זוהר06/12/2016האם המדבקות שאני לוקחת זה ממשפחת הנרקוטיקה? הרץאם זה גורם לאופוריה כמו הפרקוסט לדוגמא.ל א זוכרת את שם המדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני
ד``ר זאב קריסטל26/01/2017שלום רב
עליך לפנות למרפאת כאב מוסמכת לצורך קבלת מידע מפורט יותר, אבחון וטיפול בהתאם. הדבר אמור גם לגבי המדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
ד``ר זאב קריסטל04/04/2017בשלב זה של הטיפול בכאב כרוני שאיננו מגיב לנרקוטיקה, יש לצרף תרופות המשפיעות על מערכת העצבים כמו ליריקה וסימבלטה. עליך לפנות למרפאת כאב מוסמכת לשם קבלת המלצה לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)