מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזה אחרי התקררותכינרת09/03/2017
שלום,
אני בת 46. בחודש שעבר חליתי דיי הרבה ברצף.
פעמיים שפעת, שבוע צינון כבד, שבוע סינוסיטיס.. חגיגה (:
באיזשהו שלב היה לי גם שיעול ממושך יחסית חזק מאוד.
כנראה שבעקבות השיעול התחילו כאבים חזקים מאוד בחזה. וגם בגב.
בין המחלות עשיתי בדיקת דם כללית שדווקא היתה דיי טובה.
מה שמטריד אותי שהכאב בחזה עיין לא עבר. כבר כשבועיים בריאה, וכחודש מאז שהתחיל הכאב. ועדיין כואב לי כשאני מתעטשת, כשאני מרימה את הבן שלי ולפעמים אפילו כשאני רק מסובבת את ההגה בנהיגה.
לא כואב כמו שהיה בהתחלה אבל מטריד אותי שלא עבר עדיין. האם כאב בחזה כנראה כתוצאה משיעול יכול להימשך הרבה זמן ולוקח זמן לפעמים עד שעובר?
לפני כשבועיים נבדקתי ונאמר לי שצריך רק לנוח עד שיעבור. לא היה חשש לדלקת ריאות.
אשמח לשמוע את דעתך. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה
ד``ר זאב קריסטל04/04/2017כאב בחזה לאחר הצטננות איננה תופעה מדאיגה. היא יכולה להיות חלק מהסימפטומים של מעורבות דרכי הנשימה בזיהום הויראלי, בעיקר דלקת של קרום הריאה וגירויי של העצבים הבין צלעיים. התופעה מוכרת וחולפת עם עצמה באופן ספונטאני. אם זה מאוד מפריע ניתן לטפל זמנית במשככי כאב רגילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)