כאבי ראש כשבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש כשבוע
    ליהי
    27/05/2008

שלום
    ברצוני לדעת האם יכול להיווצר כתוצאה ממתח כאבי ראש שנמשכים כשבוע לפעמים עם בחילות ולפעמים בלי
    ישנה בלילה מצויין
    רק כשמתעוררת מתחיל הכאב ראש,לא יודעת אם להגדיר זאת ככאב ראש או כלחצים בצד הראש במיוחד בצד שמאל מעל האוזן ומאחורי הראש מעל העורף,וגם העיניים כואבות ,בנוסף הצוואר גם מתוח וכואב כמה שבועות,בנוסף סובלת מסחרחורות וחולשה(יש לציין שאני אנמית,השיער נושר ,ואני מאד חיוורת )
    יש לציין שהייתי מאד מאד מתוחה לאחרונה בעבודה ובבית
    האם יכולה להיות זו הסיבה לכל הכאבים הללו?
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש כשבוע

הוספת תגובה

• כאבי ראש כשבוע

ד''ר אברהם לזרי
    03/06/2008

שלום רב
    לכאבי ראש סיבות רבות ותקצר היריעה למנותן כאן. מתיאורך- כאב הראש עלול להיות כתוצאה מחוסר המוגלובין (אנמיה) ואולי חס רויטמינים, בעיקר מקבוצה B.
    אני מציע שתפני לרופא פנימי שיבצע בירור מתאים. לכשתישלל סיבה פנימית לכאבי הראש- והם יימשכו- עלייך לפנות למרפאת כאב לצורך טיפול בכאב עצמו.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    03/06/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=190 id=link]זכויות רפואיות[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו