בלט דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק
    אריקה
    18/06/2008

שלום דר'

בדיקת MRI מראה:
    L4-L5 בלט דיסק לטרלי פורמינלי מימין עם לחץ על השק ועל מוצא שרוול השורש מימין
    L5 - S1 בלט דיסק לטרלי משמאל עם לחץ על מוצא שרוול השורש משמאל

אודה להסברייך מה פירוש התוצאה וכן איזה טיפולים ניתן לבצע שיעזרו לי, היות ואני סובלת מכאבים חזקים מאוד. לעיתים קשה לי לדרוך על רגל שמאל ואני מרגישה "שריפה" ברגל.

בתודה
    אריקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק

הוספת תגובה

• בלט דיסק

ד''ר אברהם לזרי
    18/06/2008

שלום רב
    שלמחתנו הרבה-כמטפלים וחולים, בלט דיסק הנו, בדרך כלל, מצב המגביל את עצמו ואינו גרום לבעיות מיוחדות לאורך זמן.הדיסק הבולט- אם אינו תלוש או פרוץ, מגרה את השורש העצבי היוצא מחוט השדרה. אם מדובר בכאב בלבד ואין סימנים נוירולוגייים, כמו: חולשה או שיתוק שרירים, אי שליטה על הסוגרים (שתן ופעולות מעיים) או הפרעה בתחושה- אין מקום לטיפול ניתוחי ויש לבצע טיפולים שמרניים. מטרת הטיפול השמרני- "לשבור" את ההתקף, לשחרר שרירים, להפחית כאב וזאת על מנת: שיפור התפקוד ומניעת ההתקף הבא.
    אם תפני למרפאת כאב- תוכלי לקבל הסבר מדוייק ומפורט על כל שיטות הטיפול המוצעות שם. היריעה קצרה מכדי לפרטן כאן. הדגש הנו על שילוב של: טיפול נוגד דלקת, טיפול להפחתת הכאב, הדרכה לגבי תרגול.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו