שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    חן
    22/06/2008

כשנתיים אני סובל מכאבים בלתי נפסקים באיזור הלסת העליונה משמאל אשר מוגברים בעת אכילה\לחץ על השיניים באיזור.
    היו לי כאבים נסבלים באיזור לפני שמאוד מאוד הוגברו לאחר טיפול שורש.
    לאחר התיעצות עם הרבה רופאים:א.א.ג,לסת,וכ"ו לא נמצאו ממצאים פתלוגיים חוץ מרופא נוירולוג שמצא רגישות באיזור for.supraorbitale משמאל אשר רשם לי טגרטול שלא עזר וגבאפנטין שעוזר ממש קצת.אני כבר ממש מיואש,דכאוני ומאוד קשה לי לתפקד....אני כבר לא יודע מה לעשות ולמי עוד אפשר לפנות
    יש לך אולי רעיון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• כאב בלסת עליונה

ד``ר זאב קריסטל
    22/06/2008

שלום חן
    הכאב שאתה מתאר מקורו כפי הנראה ממערכת השיניים. אתה אומנם נבדקת על ידי רופא פה ולסת, אך לא ברור לי אם אמנם מוצו האמצעים האיבחוניים בכיוון של בעיה בסגירת ובהתאמת מערכת השיניים.
    האם אתה שומע חריקת שיניים בעת לעיסה? האם הרכיבו לך מתאם שיניים למשך מספר לילות לצורך איבחון וטיפול? האם בוצע בירור לגבי בעייה בפרק חיבור הלסת התחתונה לגולגולת, הנובעת מאי התאמה כזאת? עליך לפנות למרכז רפואי עם רופא פה ולסת המתמחה בבעיה ספציפית זאת (יש בהדסה עין כרם).
    אפשרות נוספת, נדירה יותר, היא כאב נוירופאטי (עקב נזק לעצב), התגובה החלקית שלך לגבפנטין רק תומכת בכיוון זה ומראה שעדיין לא הגעת למינון הנכון לעליך לעלות למינון גבוה יותר (עד 3200 מ"ג ליום). או לחלופין לעבור לתרופה יעילה יותר כמו ליריקה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו