מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איזה חכמה
שני30/10/2010תפסיקו להתחזות לילד בן 13 בשם עודד ופתאום להגיב כ"יוסי". ממש חכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיקים בשריריםעודד24/06/2008
היי אני קראתי באיזה מקום שאם לאדם יש טיקים בשרירים אז יכול להיות שיש לו סרטן במוח
אני בן 13* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיקים
ד''ר אברהם לזרי25/06/2008בוקר טוב
אני בטוח שאתה חש בטוב. אני מניח שאתה מתעניין וקורא. גם אני הייתי ילד כזה.
לעיתים, אנו נתקלים במידע שמפחיד ומלחיץ אותנו. ברוב המקרים התכווצויות בשרירים מופיעות לאחר מאמץ.התכווצויות חולפות מופיעות, פעמים רבות, כשאנו עייפים וממש רגע לפני שאנחנו נרדמים- כך שאלה תופעות תקינות ונורמליות.
לעיתים רחוקות קיימת בעייה במאזן ובהרכב המלחים בגוף (אתה בטח יודע שרובנו מורכב בעיקר ממים ובתוכו מומסים מלחים שונים), ואז, בד"F אצל אנשים בריאים, המצב מסתדר באופן עצמי. אם הבעייה נמשכת והיא מטרידה- ניתן לפנות לרופא המשפחה.
למיטב ידיעתי, אין סיבה לדאגה.
המשך להיות סקרן ומתעניין
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים בשרירים
עודד07/07/2008אני לא כל כך הבנתי האם יש קשר בין טיקים בשרירים ובין סרטן המוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיכנסאתה לא הבנת!
עודד08/07/2008אתה לא הבנת אותי יש לי טיקים זנ כאילו שהשרירים שלי קופצים או זזים לבד כזה זה לא שיש לי התכווציות בשרירים הם זזים כזה או קופצים קשה קצת להסביר את זה האפ יש לזה קשר לסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים
ד''ר אברהם לזרי12/07/2008שלום רב
לא שאני יודע על קשר ישיר. במקרה שיש התכווצויות מהסוג שאתה מתאר- יש לפנות לנוירולוג בכדי שיאבחן את הבעייה. לעיתים התופעה קשורה למחלות שריר או למחלות בהן הקשר בין העצב המוטורי (האחראי על הפעלת התנועה) והשריר אותו הוא מעצבב- לקוי.
בכל מקרה- נא לפנות לנוירולוג/ית לצורך אבחון.
בריאות שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עודד12/07/2008מדוע אתה חושב שכדי לי לפנות לרופא האם זה מסוכן מה שיש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב פעם
עודד12/07/2008איזה מחלות את מתכוונת אתה מתכוונת למחלת סרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים
ד''ר אברהם לזרי16/07/2008שלום רב
מה הקשר בין סרטן וטיקים?
נא פנה לנוירולוג, שישלים הבירור הרפואי.
בריאות שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש חשוב
עודד16/07/2008למה נראה לך שאני צריך ללכת לרופא מה כבר יכול להיות לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא עונה
עודד25/07/2008למה אתה לא עונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אברהם לזרי12/08/2008שלום רב
כאמור לטיקים סיבות שונות, ברובן נוירולוגיות. הפניתי אותך לנוירולוג כי דיווחת שאתה סובל מהתופעה. אם הכל חלף, אתה מתפקד כרגיל- אין בעייה. אם אתה ממשיך לסבול- פנה לרופא כדי שיאבחן את הבעייה ויתאים לך טיפול לפי הגורם שיימצא. אני שב ואומר- למיטב ידיעתי אין קשר בין התופעה שאתה מתאר ובין סרטן.
רפואה שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור
יוסי14/08/2008בסדר הבנתי אותך ובזמן האחרון כבר כמעט ואים לי את הטיקים האלה אולי זה בגלל שכל הזמן חשבתי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)