כאב כרוני עוצמתי עקבי ואין סופי !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב כרוני עוצמתי עקבי ואין סופי !
    jbv
    24/06/2008

לפני כשלוש שנים החלקתי בעת ניקוי הבית נפלתי על עצם הזנב והישבן
    שבוע לאחר מכן החלו כאבים עוצמתיים באיזור חוליה L5 -L4 כאשר הכאב מורגש משני צדי החוליות (גב תחתון שמאלי וימני) כאשר בצד השמאלי מורגש כאב עוצמתי ביותר עם הקרנה לעצמות הירכיים (שמאל וימין) ולאורך השוק והקרסול של רגל שמאל בלבד.
    הכאב הינו תמידי ועקבי ללא הפוגה ערכתי בדיקות מקיפות הכוללות: שתי בדיקות MRI עמוד שידרה גבי מותני ואגן תוצאות הבדיקות היו תקינות ללא ממצא !
    עברתי בדיקת c.t שהראתה שאין עדויות לפריצות דיסק או אי אלו הצרויות בתעלה גם תוצאת בדיקה זו היתה תקינה
    כמו כן עברתי שתי בדיקות של מיפוי עצמות תוצאת הבדיקה הראשונה היתה תקינה
    בתוצאת הבדיקה השנייה נתגלתה עקמת גבית לאורך עמוד השידרה
    טופלתי במגוון הטיפולים האלטרנטיביים שכללו: רפסלקסולוגיה, שיאצו, דיקור - אצל בועז ישעיהו ,פזיוטרפיה -קופת חולים מאזג'ים רפואיים, כירופרקטיקה - דוקטור רונן מנדלזיץ מרפאת בית הרופאים תל אביב , כירופרקטיקה - מתיחות +דיקור מחטים לוהטות +פולסים חשמליים אצל דוקטור גיא אלמוג ממרפאת שיר'ם בבית חולים אסף הרופא
    טיפול על ידי נאורולוג דר ואדים קרפוב במגנטים ועיסוי עמוק
    כמו כן טופלתי באופן פרטי אצל פרופ' דוד ניב ז'ל אשר הזריק לי קוקטל סטרואידים למקום הכאב
    לאחר מכן טופלתי במרפאת כאב בתל אביב אצל דר תמר ישר אשר הזריקה לי סטרואידים (זריקת אפידורל)
    במשך הזמן קבלתי משלל הרופאים משככי כאבים למינהם כגון : אטופן נרקוקסיה אקספו
    אלטרול אשר לא הקלו על הכאב !
    לסיכום הכאב העוצמתי ביותר מתרכז באגן בסקרום מיותר לציין ששלל סוגי הטיפולים שציינתי לא הועילו לי במאומה ! הכאב העוצמתי לא מרפה איכות חיי נפגמה משמעותית יותר ואני מרגישה שמזה שלוש שנים אני שורדת מיום ליום
    אבקש את עזרתך בתודה מראש חנה (גילי הוא 48 ועברתי 4 לידות בחיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב באזור הגב התחתון

ד''ר אברהם לזרי
    25/06/2008

שלום לך
    אני יודע שאת חווה כאב עז. האזור של העצה והזנב מכיל עצבים רבים ובתוכם, ריכוז גדול של עצבי כאב. מגוון הטיפולים הקיים למצב שתיארת- גדול. אין טיפול שהוא הטוב ביותר ויש להתאים הטיפול הייחודילמטופל הספציפי.
    חשוב ביותר שתגיעי למרפאת כאב המתמחה בטיפולים בבעיות השלד והשרירים, על מנת שיתבצע עיון במצבך ויותאם הטיפול הטוב ביותר.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב כרוני עוצמתי

ד``ר זאב קריסטל
    25/06/2008

שלום רב
    אין ספק שאת סובלת מתסמונת כאב כרוני, כנראה על רקע של פגיעה עצבית (האם עשית EMGאיבחוני?). הטיפול שקיבלת עד כה נועד להקל כאב ממקור דלקתי ולכן לא עזר לך. הצעות להמשך טיפול: תרופות משככות פעילות עיצבית חולנית כמו LYRICA ונוגדי דיכאון, בשילוב עם משככי כאב חזקים כמו TRAMAL או OXYCONTIN . בשלב הבא יש לנסות אלקטרודה אפידוראלית לגרויי חוט השידרה . כל אילו יש לבצע במסגרת מרפאת כאב מקצועית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה על תשומת הלב

jbv
    25/06/2008

לגבי שאלתך .... עברתי פעמיים שתי בדיקות emg אחת מהן הועברה עם מחטים תוצאות הבדיקות היו תקינות קרי אין פגיעה עצבית כמו כן שהשתמשתי ב lyrica ו taramel ללא הקלה לאחרונה קיבלתי המלצה להשתמש בכדור בשם סימבלטה (נוגד דיכאון) אשמח אם תוכל להפנותי למרפאת כאב ספציפית שמתמחה בטיפול שהמלצתה עליו ואולי עוד סוגי טיפולים שנועדו לשכך פעולות עצביות כורניות שוב תודה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב עוצמתי

ד``ר זאב קריסטל
    26/06/2008

תלוי היכן את גרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו