מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש וכאבי מאמץתמי29/06/2008
שלום רב. אני בת 15 וחצי ואני סובלת כבר כמעט שנה מכאבי ראש תמידיים. הם באים והולכים וכל פעם בעוצמות שונות. הלכתי לרופאים והם לא ידעו להסביר לי למה זה.. האם יש משהו לעשות? ובנוסף לכך אני גם שחקנית כדורעף ובאימונים יש לי כאבים בצד של כף הרגל. כאבים חזקים נורא שמאלצים אותי לעשות הפסקות באימונים ולחכות עד שיעברו. הלכתי לאורטופד והוא נתן לי משחה ששמה פיזיקאר ג'ל אך היא לא עזרה. עשיתי גם צילום רנטגן כי חשבו שאולי זה שבר מאמץ אך לא גילו דבר .. מה עוד אני יכולה לעשות עם זה? תודה רבה, יובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגת עליי! תענה לי בבקשה..
תמי06/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה? זה ממש דחוף!
תמי13/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
ד``ר זאב קריסטל15/07/2008שלום
רב הסיכויי שתגיבי יפה לתרופות משככי כאב פשוטות כמו אקמול או איבופרופן.
קצת מנוחה וירידה בתכיפות האימוים תרפא גם את הכאבי ם בכף הרגלץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, יש לי עוד שאלה ..
תמי17/07/2008תרופות כמו אקמול ונורפן ואיבופרופן עוזרות , אך הכאב ראש נשאר. בזמן האחרון הוא נעשה כבר בלתי נסבל וכדורים לא עוזרים. זה כאב נקודתי בדרך כלל ברקות או מעל הגבות והוא כואב בטירוף וכמו שאמרתי, הכדורים לא תמיד עוזרים.. אז מה אני יכולה לעשות עם זה? ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)