כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    רותי
    13/07/2008

מזה כמה חודשים אני כאב ראש שמשנה את צורתו ומיקומו. חעתים שה כעין דקירה מקומית לעתם כעין מכה לפעמים כמו משיכה של עור הקרקפת רוה הבאבים בצד השמאלי של הראש הם משתנים וכל פעם במקום אחר יש לי גם תחושה של חום באוזן ותעתים גם נימול בלחי השמאלית אני לא לוקחת שום רופה י האם תוכל לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר אברהם לזרי
    16/07/2008

שלום רב
    כאב ראש, כפי שאת מתארת, ובעצם- כאב ראש ופנים, כפי שאני מבין שיש לך, יכול לנבוע מסיבות רבות. הוא יכול להיות בעל אופי מיגרנוטי (ואז הו אמור לענות על מספר קריטריונים ברורים ומדוייקים) והוא יכול להיות בעל אופי עצבי. עצב התחושה של הפנים (העצב שמעצבב תחושתית שם את השיניים) עובר לעיתים תהליך דלקתי ובעקבות כך מתחיל "לירות" גירויי כאב עזים, התקפיים ומפריעים לתפקוד. בנוסף- העצבים היוצאים מחוט השדרה הצווארי, בשל שינויים בעמוד השדרה- עלולים להיות מגורים ולגרום לכאב שמקרין מהעורף ועד למצח.
    עיקר הסיבות לכאב טורדני זה, אינן אמורות לגרום לדאגה. לחץ נפשי ודאגה, אף מגבירים כאבים- לכן רצוי לא לעשות ספקולציות על הגורמים לכאב, אלא לפנות לאנשי המקצוע שישלימו הבירור באופן נאות. בינתיים, אני מציע שתקחי טיפול בסיסי ופשוט נגד כאבים.
    לאחר שתשלימי בדיקות אצל נוירולוג ואורתופד, תוכלי לפנות לאחת ממרפאות הכאב המטפלות בבעיות מסוג זה ואני בטוח שתקבלי מזור לסבלך.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו