כאבים ברגל בצורת גלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגל בצורת גלים
    מלכה
    28/07/2008

שלום רב, אני אשמח אם מישהן יוכל להפנות אותי לרופא המתאים או לחילופין להגיד לי מה הבעיה. אני סובל מזה למעלה מחודש מכאבים עזים ברגל. זה התחיל מעצם הירך לאחר שתיית אטופן הכאב בעצם הירך עבר אבל עדיין קיימת בעיה של כאב מהברך ולמטה כולל אצבעות הרגליים. הכאב הוא בצורת גלים. התחושה שמשהו מטייל לו בגוף ומכאיב. דרך אגב התחלתי להרגיש אותו כאב בכף היד. כמו כן בגב הרגל גיליתי כתם אדום. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש מלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל בצורת גלים

הוספת תגובה

• כאבים ברגל בצורת גלים

ד''ר אברהם לזרי
    12/08/2008

שלום רב
    אין לי נתונים על הרקע הבריאותי שלך, לכן תשובתי הנה חלקית.
    הכאב שאת מתארת עלול לנבוע מסיבות שונות: גירוי עצבי (ראי גם תשובתי לשאלה במדור זה על כאבים שורפים) עקב פגיעה בכלי הדם (בד"כ בשל סוכרת), זוהום מקומי- אני חושש שזו הסיבה אצלך בשל האדמומית המלווה.
    כאב, אודם מקומי, בצקת, הגבלה בתנועה הנם סימנים של דלקת קלאסית. אני חושש שמדובר בזיהום של העור. עלייך לפנות לרופא המשפחה בהקשם לצורך אבחון וקבלת אנטיביוטיקה. טיפול ספציפי ימנע סיבוכים חמורים ויפסיק את הכאב. אם סיבה זו תישלל, אני מציע שתפני למרפאת כאב לשם טיפול בכאב הנובע מהסיבה השניה שהוזכרה.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו