מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברגל בצורת גליםמלכה28/07/2008
שלום רב, אני אשמח אם מישהן יוכל להפנות אותי לרופא המתאים או לחילופין להגיד לי מה הבעיה. אני סובל מזה למעלה מחודש מכאבים עזים ברגל. זה התחיל מעצם הירך לאחר שתיית אטופן הכאב בעצם הירך עבר אבל עדיין קיימת בעיה של כאב מהברך ולמטה כולל אצבעות הרגליים. הכאב הוא בצורת גלים. התחושה שמשהו מטייל לו בגוף ומכאיב. דרך אגב התחלתי להרגיש אותו כאב בכף היד. כמו כן בגב הרגל גיליתי כתם אדום. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש מלכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגל בצורת גלים
ד''ר אברהם לזרי12/08/2008שלום רב
אין לי נתונים על הרקע הבריאותי שלך, לכן תשובתי הנה חלקית.
הכאב שאת מתארת עלול לנבוע מסיבות שונות: גירוי עצבי (ראי גם תשובתי לשאלה במדור זה על כאבים שורפים) עקב פגיעה בכלי הדם (בד"כ בשל סוכרת), זוהום מקומי- אני חושש שזו הסיבה אצלך בשל האדמומית המלווה.
כאב, אודם מקומי, בצקת, הגבלה בתנועה הנם סימנים של דלקת קלאסית. אני חושש שמדובר בזיהום של העור. עלייך לפנות לרופא המשפחה בהקשם לצורך אבחון וקבלת אנטיביוטיקה. טיפול ספציפי ימנע סיבוכים חמורים ויפסיק את הכאב. אם סיבה זו תישלל, אני מציע שתפני למרפאת כאב לשם טיפול בכאב הנובע מהסיבה השניה שהוזכרה.
בריאות שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)