לרופא היקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופא היקר
    ליאת
    29/07/2008

אני סובלת ממיגרנה כרונית כבר שנה . המיגרנה הינה מלווה בסחרחורות וחוסר שיווי משקל. שמעתי על תרופה בשם טופאמקס מאיזה מינון היא משפיעה למיגרנה? והאם היא לא מסוכנת מבחינת תופעות לוואי תודה מראש יישר כוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופא היקר

הוספת תגובה

• לרופא היקר

ד''ר אברהם לזרי
    12/08/2008

שלום רב
    מיגרנה הנה מחלה העלולה לגרום לנזק נירולוגי ממשי בזמן התקף (דוגמת שבץ מוחי) ואינה רק תסמונת כאב- לכן על הסובלים מהמחלה להיות מטופלים ע"י נוירולוג או במרפאת כאבי ראש. אינני רוצה להמליץ על טיפול תרופתי כזה או אחר. יש להתאים לך תרופה אחת או יותר בהתאם לתגובתך לטיפול. עלייך לדעת כי לכל תרופה יש תופעות לוואי. הרופא/ה והמטופל/ת דנים ביחד בהשפעה הרצוייה של כל תרופה ובתופעות הלוואי ושוקלים את הכדאיות בשימוש בתרופה כזו או אחרת.
    פני, בבקשה, לנוירולוג, אני בטוח שתוכלי לקבל מזור לסבלך.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי בימדוייק סליחה

ליאת
    13/08/2008

מאיזה מ''ג עוזר הטופמקס? והאם יש מיגרנה עם סחרחורות? תודה יישר כוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו