כאבים - הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים - הנקה
    אמה
    30/07/2008

אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס, מגרנות, סכרת, FMF ופיברומאלגיה אני מניקה כי זה מאוד חשוב לי אולם אני סובלת מכאבים מאוד חזקים בעיקר בברכים, בעורף, גב ובידים (שורשי כף היד) אני חיה על אקמול, ואופטלגין אולם זה ממש לא עוזר להקל על הכאבים החזקים שיש לי איזה תרופות אפשר לקחת, ואיזה טיפולים נוספים אני יכולה לקבל כמו (טיפול במים, פיזיוטרפיה וכו) אשמח לקבל את תשובתכם כי אני מאוד כאובה ולכן מתקשה מאוד בתפקוד היומיומי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים - הנקה

הוספת תגובה

• כאבים-הנקה

ד''ר אברהם לזרי
    12/08/2008

שלום רב
    אני מעריך מאוד את העובדה שאת מיניקה.
    רוב התרופות שאנו נותנים לתופעות הכאב, עוברות בהנקה. אין לקחתן בתקופה שאת מיניקה.
    אני ממליץ על טיפולים פיסיקאליים (לייזר, דיקור, פיסיותרפיה, הידרותרפיה ועוד). טיפול מסוג זה והפנייה לפיסיותרפיה והידרותרפיה יוכלו להינתן לך לאחר אבחון קליני (קבלת פרטי מחלה מדוייקים ובדיקה). עלייך לפנות למרפאת כאב המתמחה בטיפולים במערכת השלד והשרירים ושם תוכלי לקבל את שנדרש.
    רפואה שלה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - הנקה

אמה
    15/08/2008

תודה על תשובתך אשמח לדעת לגבי הידרותרפיה מה התדירות של הטיפול בשביל להקל על הכאבים? ומה זה הטיפול של הליזר למי פונים כי אני לא מכירה (מטופלת בדיקור, שיאצו, רפקסולוגיה)? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-הנקה

ד''ר אברהם לזרי
    18/08/2008

שלום רב
    אני בטוח שאם תפני למרפאת כאב המתמחה בעיות השלד והשרירים תקבלי את הפתרון הטיפולי הנאות.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו