מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים - הנקהאמה30/07/2008
אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס, מגרנות, סכרת, FMF ופיברומאלגיה אני מניקה כי זה מאוד חשוב לי אולם אני סובלת מכאבים מאוד חזקים בעיקר בברכים, בעורף, גב ובידים (שורשי כף היד) אני חיה על אקמול, ואופטלגין אולם זה ממש לא עוזר להקל על הכאבים החזקים שיש לי איזה תרופות אפשר לקחת, ואיזה טיפולים נוספים אני יכולה לקבל כמו (טיפול במים, פיזיוטרפיה וכו) אשמח לקבל את תשובתכם כי אני מאוד כאובה ולכן מתקשה מאוד בתפקוד היומיומי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים-הנקה
ד''ר אברהם לזרי12/08/2008שלום רב
אני מעריך מאוד את העובדה שאת מיניקה.
רוב התרופות שאנו נותנים לתופעות הכאב, עוברות בהנקה. אין לקחתן בתקופה שאת מיניקה.
אני ממליץ על טיפולים פיסיקאליים (לייזר, דיקור, פיסיותרפיה, הידרותרפיה ועוד). טיפול מסוג זה והפנייה לפיסיותרפיה והידרותרפיה יוכלו להינתן לך לאחר אבחון קליני (קבלת פרטי מחלה מדוייקים ובדיקה). עלייך לפנות למרפאת כאב המתמחה בטיפולים במערכת השלד והשרירים ושם תוכלי לקבל את שנדרש.
רפואה שלה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - הנקה
אמה15/08/2008תודה על תשובתך אשמח לדעת לגבי הידרותרפיה מה התדירות של הטיפול בשביל להקל על הכאבים? ומה זה הטיפול של הליזר למי פונים כי אני לא מכירה (מטופלת בדיקור, שיאצו, רפקסולוגיה)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-הנקה
ד''ר אברהם לזרי18/08/2008שלום רב
אני בטוח שאם תפני למרפאת כאב המתמחה בעיות השלד והשרירים תקבלי את הפתרון הטיפולי הנאות.
בריאות שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)