כאבי צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר
    שלומית
    10/08/2008

אני בחורה בן 30 סובלת כבר 10 שנים מכאבי צוואר ראש כרוניים. סוג אחד זה שהצוואר נתפס בשרירים יש ספזם חזק צוואר נוקשה ואז כאב ראש חזק מזה סוג אחר זה שמרגיש כאב בצוואר בעיגולים בתחתית הראש בחיבור לצוואר ואז מתחיל כאב ראש חזק מאוד בשנתיים האחרונות סובלת מ 3-4 כאבי ראש בשבוע! לוקחת כל יום משככי כאב. נפגעה משמעותית היכולת לעבוד. ניסיתי פיזיותרפיה ומתיחות ושחיה אך ללא הועיל בצילומים וMRI הכל תקין. גם אין דלקת בפרקי הצוואר. נוירולוג אמר שזה כבר כאב כרוני. ניסיתי אלטרול שגרם לתופעות לוואי. ציפרלקס 10 מג לא הועיל. עכשיו הומלץ סימבלטה או ליריקה איזה מתרופות אלה לדעתך תהיה מתאימה יותר מבחינת מניעת כאבי ראש חזקים שמתחים בצוואר - סימבלטה או ליריקה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר

הוספת תגובה

• כאבי צוואר

ד''ר אברהם לזרי
    12/08/2008

שלום רב
    אינני נוהג להמליץ על תרופות ספציפיות (בשמן), אלא על קבוצות תרופות. יש להשלים האבחון ואז להתאים לך טיפול. נראה לי שבמקרה שאת מתארת- יש להשתמש במספר שיטות ולא הייתי תולה את יהבי רק בתרופה כזו או אחרת. בין הטיפולים המומלצים: תרופות נוגדות דלקת, תרופות נגד כאבים נוירופתיים, תרופות נוגדות דיכאון, דיקור, מתיחות, לייזר רך, פעילות גופנית, הידרותרפיה ועוד.
    אם תפני למפאת כאב המתמחה בטיפול בכאב ממקור השלד והשרירים, אני בטוח שיותאם לך טיפול.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו