מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בפנים עקב סדק בבסיס הגולגולתהילה נדיב13/08/2008
שלום שמי נדיב הילה, בת 30 לפני כשנתיים עברתי סדק בבסיס הגולגולת עם פגיעות עצביות בעקבות התעלפות. עצב השמיעה , הטעם והריח. היה לי פציאליס בצד שמאל , באוזן השמאלית היה הדימיום ואני סובלת מטינטון וכאבים בפנים בצד שמאל, באזור העין, הלחי, השיניים, ומתחת לאוזן. הכאבים מגיעים לי בתקופות ולא באופן ממושך, כל פעם בהתקפים ממש לא נעימים ולפעמים אף משבשים אותי. השבוע ביקרתי במרפאת כאב והרופא רשם לי 2 תרופות, אחת דפרקסאן 25 מ"ג והשנייה פרוקסול. שאלתי היא האם דפרקסאן גורם לעלייה במשקל? בעלון הופיע שכן ואף הופיעו תופעות לוואי נוספות מרתיעות אשמח לקבל תשובה הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפנים עקב סדק בבסיס הגולגולת
ד``ר זאב קריסטל16/08/2008שלום הילה
עליה במשקל היא תופעת לוואי לא שכיחה של דפרקסאן, לרוב יש ירידה במשקל עקב ירידה בתאבון.
מה שכן ניתן להוסיף לך זה טיפול בתרופות המדכאות עצבים הפועלים באופן חולני. התרופה הממומלצת במשפחה זאת היא ה - LYRICA
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)