כאב בפנים עקב סדק בבסיס הגולגולת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בפנים עקב סדק בבסיס הגולגולת
    הילה נדיב
    13/08/2008

שלום שמי נדיב הילה, בת 30 לפני כשנתיים עברתי סדק בבסיס הגולגולת עם פגיעות עצביות בעקבות התעלפות. עצב השמיעה , הטעם והריח. היה לי פציאליס בצד שמאל , באוזן השמאלית היה הדימיום ואני סובלת מטינטון וכאבים בפנים בצד שמאל, באזור העין, הלחי, השיניים, ומתחת לאוזן. הכאבים מגיעים לי בתקופות ולא באופן ממושך, כל פעם בהתקפים ממש לא נעימים ולפעמים אף משבשים אותי. השבוע ביקרתי במרפאת כאב והרופא רשם לי 2 תרופות, אחת דפרקסאן 25 מ"ג והשנייה פרוקסול. שאלתי היא האם דפרקסאן גורם לעלייה במשקל? בעלון הופיע שכן ואף הופיעו תופעות לוואי נוספות מרתיעות אשמח לקבל תשובה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בפנים עקב סדק בבסיס הגולגולת

ד``ר זאב קריסטל
    16/08/2008

שלום הילה
    עליה במשקל היא תופעת לוואי לא שכיחה של דפרקסאן, לרוב יש ירידה במשקל עקב ירידה בתאבון.
    מה שכן ניתן להוסיף לך זה טיפול בתרופות המדכאות עצבים הפועלים באופן חולני. התרופה הממומלצת במשפחה זאת היא ה - LYRICA
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו