כאבי ראש חדים מאחורי הראש ומקדמתו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חדים מאחורי הראש ומקדמתו
    יונתן
    14/08/2008

אהלן , הנני עוד מעט בן 19 , והלכתי לא מזמן לגלוש בים (מ10 בבוקר עד 5 בצהריים) וחזרתי לבית עם כוויות בלתי נסבלות (מכיוון שעורי בצבע לבן) , אחרי יומיים הבחנתי שיש לי חום , הלכתי לעשות משטח גרון בקופת החולים , והתברר שיש לי סטריפטקוקוס ... אחרי שחזרתי מקופת החולים הלכתי למסעדה חלבית לאכול וישבתי מול המזגן שהיה פשוט בלתי נסבל והוא קירר לי את כל הצוואר ואחרי שעתיים התחילו להיות לי כאבי תופת מאחורי הראש ובמצח (נראה כאילו איזה עצב נפגע , או כלי דם נסגרו או נפתחו..)בכל אופן אופטלגין לא עזר לי , והנני לא יושן לילות. החום שלי נא בין - 37.5-39.5 , והצוואר קצת תפוס ואני לא יכול בכלל להסתכל למעטה מכיוון שהראש מתחיל לכאוב ואני מתאמץ מאוד ובכאבים כדי להוריד את הסנטר שיגע בחזה.. האם כל זה היה יכול להגרם מסטריפטקוקוס ? או שסטריפטקוקוס + המזגן גרמו לזה ? או שזה איזשהוא וירוס? אשמח לקבל תשובה. תודה רבה יונתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש חדים

ד''ר אברהם לזרי
    18/08/2008

שלום רב
    הכאב שאתה מתאר ובמיוחד הקושי הגדול לכופף את הראש קדימה והנוכחות של זיהום מחשידים מאוד לכיוון דלקת קרום המוח. נא פנה בדחיפות לרופא המשפחה ובמידת הצורך הוא יפנה אותך לנוירולוג. לצערי, מעל האתר אין לי אפשרות לבצע אבחון מדוייק. אם בבדיקה גופנית ובבדיקות המעבדה יתברר שהבעייה אינה זו שציינתי, נא כתוב שנית ותיענה.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש חדים

ד``ר זאב קריסטל
    09/09/2008

כאבי ראש וצוואר תפוס לפי הגדרתך העצמית, מקורה בהתכווצות שרירי הצוואר. הטיפול בעיקרו משככי כאב פשוטים, חימום עמוק ואמצעי פיזיוטרפיה נוספים לשחרור השרירים התפושים. המקור כפי הנראה התקררות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו