מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חדים מאחורי הראש ומקדמתויונתן14/08/2008
אהלן , הנני עוד מעט בן 19 , והלכתי לא מזמן לגלוש בים (מ10 בבוקר עד 5 בצהריים) וחזרתי לבית עם כוויות בלתי נסבלות (מכיוון שעורי בצבע לבן) , אחרי יומיים הבחנתי שיש לי חום , הלכתי לעשות משטח גרון בקופת החולים , והתברר שיש לי סטריפטקוקוס ... אחרי שחזרתי מקופת החולים הלכתי למסעדה חלבית לאכול וישבתי מול המזגן שהיה פשוט בלתי נסבל והוא קירר לי את כל הצוואר ואחרי שעתיים התחילו להיות לי כאבי תופת מאחורי הראש ובמצח (נראה כאילו איזה עצב נפגע , או כלי דם נסגרו או נפתחו..)בכל אופן אופטלגין לא עזר לי , והנני לא יושן לילות. החום שלי נא בין - 37.5-39.5 , והצוואר קצת תפוס ואני לא יכול בכלל להסתכל למעטה מכיוון שהראש מתחיל לכאוב ואני מתאמץ מאוד ובכאבים כדי להוריד את הסנטר שיגע בחזה.. האם כל זה היה יכול להגרם מסטריפטקוקוס ? או שסטריפטקוקוס + המזגן גרמו לזה ? או שזה איזשהוא וירוס? אשמח לקבל תשובה. תודה רבה יונתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חדים
ד''ר אברהם לזרי18/08/2008שלום רב
הכאב שאתה מתאר ובמיוחד הקושי הגדול לכופף את הראש קדימה והנוכחות של זיהום מחשידים מאוד לכיוון דלקת קרום המוח. נא פנה בדחיפות לרופא המשפחה ובמידת הצורך הוא יפנה אותך לנוירולוג. לצערי, מעל האתר אין לי אפשרות לבצע אבחון מדוייק. אם בבדיקה גופנית ובבדיקות המעבדה יתברר שהבעייה אינה זו שציינתי, נא כתוב שנית ותיענה.
בריאות שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש חדים
ד``ר זאב קריסטל09/09/2008כאבי ראש וצוואר תפוס לפי הגדרתך העצמית, מקורה בהתכווצות שרירי הצוואר. הטיפול בעיקרו משככי כאב פשוטים, חימום עמוק ואמצעי פיזיוטרפיה נוספים לשחרור השרירים התפושים. המקור כפי הנראה התקררות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)